EUR: 323,96 Ft
CHF: 285,32 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld Tatabánya

Együtt bulizott az Irie Maffia család

rmerre jár az országban, mindenhol hatalmas bulit csap az Irie Maffia – nem volt ez másképp a Bányásznapon sem. A zenekar és rajongói ezúttal is hatalmas családként bulizott együtt.

Mi tényleg olyanok vagyunk, mint egy nagy család, ahol mindenki szeret mindenkit – mondta a rá jellemző hatalmas mosollyal MC Kemon, a banda egyik tagja. – Imádunk velük bulizni és mindig hatalmas öröm velük találkozni. Ha a koncert után valaki mondjuk két közös fotót kér, akkor azt szoktam mondani neki, hogy legyen inkább három!


Az Irie Maffia összetartó csapat

Az Irie Maffiával ezúttal egy meglepetés vendég is érkezett: egy dal erejéig a tatabányai rapper, Siska Finuccsi is színpadra lépett velük.

37 évig éltem itt, számomra ez a fellépés sokkal különlegesebb, mint a többi – mesélte Siska. – Kölyökként még a közönség soraiban álltam a bányásznapi koncerteken, most pedig több ezer tatabányai előtt a színpadon. Hálás vagyok, hogy itt lehetek!

A rapper és a zenekar szeptemberben egy nagy fővárosi koncerten ismét közös produkciókban mutatja meg tudását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megműtötték a soroksári gyilkost

  Megműtötték a soroksári gyilkost

  Szakértők vizsgálják a soroksári gyilkos cellájában lévő mobiltelefonokat. Az egyik készülék feltehetően az áldozaté. Az is kiderült, hogy Kardosné Gyurik Krisztina orrba üthette R.

 • Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Az Országgyűlés európai ügyek bizottsága azt kéri, hogy a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak a Soros-Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

 • A jövő közlekedése Budapesten

  A jövő közlekedése Budapesten

  A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

 • Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Jó reggelt, Magyarország! – köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök követőit a Facebook oldalán, egy friss fotóval. Karjában harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második lánygyermeke, ezzel hivatalosan is bemutatták az Orbán család legújabb tagját.