EUR: 321,37 Ft
CHF: 284,70 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld Tatabánya

Együtt bulizott az Irie Maffia család

rmerre jár az országban, mindenhol hatalmas bulit csap az Irie Maffia – nem volt ez másképp a Bányásznapon sem. A zenekar és rajongói ezúttal is hatalmas családként bulizott együtt.

Mi tényleg olyanok vagyunk, mint egy nagy család, ahol mindenki szeret mindenkit – mondta a rá jellemző hatalmas mosollyal MC Kemon, a banda egyik tagja. – Imádunk velük bulizni és mindig hatalmas öröm velük találkozni. Ha a koncert után valaki mondjuk két közös fotót kér, akkor azt szoktam mondani neki, hogy legyen inkább három!


Az Irie Maffia összetartó csapat

Az Irie Maffiával ezúttal egy meglepetés vendég is érkezett: egy dal erejéig a tatabányai rapper, Siska Finuccsi is színpadra lépett velük.

37 évig éltem itt, számomra ez a fellépés sokkal különlegesebb, mint a többi – mesélte Siska. – Kölyökként még a közönség soraiban álltam a bányásznapi koncerteken, most pedig több ezer tatabányai előtt a színpadon. Hálás vagyok, hogy itt lehetek!

A rapper és a zenekar szeptemberben egy nagy fővárosi koncerten ismét közös produkciókban mutatja meg tudását.

Kapcsolódó Cikkek

  • A családok éve után tovább erősödhet a családbarát Magyarország

    A családok éve után tovább erősödhet a családbarát Magyarország

    A családok éve után is tovább erősödhet a családbarát Magyarország, “a lendület tovább tart”, és továbbra is kiemelt kormányzati cél, hogy eltüntessék a fiatalok életkezdése, családalapítása előtt álló akadályokat – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

  • Az adócsökkentés politikája jól működik

    Az adócsökkentés politikája jól működik

    A hazai kihívásokhoz illeszkedő adórendszer és az adócsökkentés politikája jól működik, a gazdaságfehérítő intézkedések az államháztartás számára jelentős többletbevételeket hoztak – mondta a Pénzügyminisztérium államtitkára az Euromoney gazdasági magazin szerdai bécsi konferenciáján a minisztérium közleménye szerint.