2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb Eger

Élet a versenyzés után

Él István – vagy ahogy az egriek ismerik: Él Pisti –  a szakemberek egyöntetű véleménye szerint Magyarország egyik legtehetségesebb, legígéretesebb autóversenyzője volt. Annak idején az Opel Astra- és a Renault Clio-kupákban nagynevű magyar autóversenyzőket utasított maga mögé, egy város szurkolt a sikereiért. A Lokál Extra most utánajárt, mi történt vele az azóta eltelt időben. Lapunknak mesélt elsőként arról, hogy miért hagyta abba az autósportot, és hogy taxisofőrként milyen megbecsülésnek örvend.

Él István, vagy ahogy az egriek ismerik Él Pisti a szakemberek egyöntetű véleménye szerint Magyarország egyik legtehetségesebb, legígéretesebb autóversenyzője volt. Annak idején, az Opel Astra és a Renault Clio kupákban egy város szurkolt a sikereiért, amelyek során nagy nevű magyar autóversenyzőket is legyőzött. A Lokál utána járt mi lett vele, lapunknak elsőként mesél arról, hogy miért hagyta abba az autósportot és taxisofőrként milyen megbecsültségnek örvend. Él Pisti elmondása szerint azóta is figyelemmel kíséri a magyar autósportot és nagyon drukkol Eger fiatal tehetségének, Szomszéd Lalinak akiben egy kicsit fiatalkori önmagát látja.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.