EUR: 326,44 Ft
CHF: 300,23 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Eger

Élet a versenyzés után

Él István – vagy ahogy az egriek ismerik: Él Pisti –  a szakemberek egyöntetű véleménye szerint Magyarország egyik legtehetségesebb, legígéretesebb autóversenyzője volt. Annak idején az Opel Astra- és a Renault Clio-kupákban nagynevű magyar autóversenyzőket utasított maga mögé, egy város szurkolt a sikereiért. A Lokál Extra most utánajárt, mi történt vele az azóta eltelt időben. Lapunknak mesélt elsőként arról, hogy miért hagyta abba az autósportot, és hogy taxisofőrként milyen megbecsülésnek örvend.

Él István, vagy ahogy az egriek ismerik Él Pisti a szakemberek egyöntetű véleménye szerint Magyarország egyik legtehetségesebb, legígéretesebb autóversenyzője volt. Annak idején, az Opel Astra és a Renault Clio kupákban egy város szurkolt a sikereiért, amelyek során nagy nevű magyar autóversenyzőket is legyőzött. A Lokál utána járt mi lett vele, lapunknak elsőként mesél arról, hogy miért hagyta abba az autósportot és taxisofőrként milyen megbecsültségnek örvend. Él Pisti elmondása szerint azóta is figyelemmel kíséri a magyar autósportot és nagyon drukkol Eger fiatal tehetségének, Szomszéd Lalinak akiben egy kicsit fiatalkori önmagát látja.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.