2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Egyéb Eger

Élet a versenyzés után

Él István – vagy ahogy az egriek ismerik: Él Pisti –  a szakemberek egyöntetű véleménye szerint Magyarország egyik legtehetségesebb, legígéretesebb autóversenyzője volt. Annak idején az Opel Astra- és a Renault Clio-kupákban nagynevű magyar autóversenyzőket utasított maga mögé, egy város szurkolt a sikereiért. A Lokál Extra most utánajárt, mi történt vele az azóta eltelt időben. Lapunknak mesélt elsőként arról, hogy miért hagyta abba az autósportot, és hogy taxisofőrként milyen megbecsülésnek örvend.

Él István, vagy ahogy az egriek ismerik Él Pisti a szakemberek egyöntetű véleménye szerint Magyarország egyik legtehetségesebb, legígéretesebb autóversenyzője volt. Annak idején, az Opel Astra és a Renault Clio kupákban egy város szurkolt a sikereiért, amelyek során nagy nevű magyar autóversenyzőket is legyőzött. A Lokál utána járt mi lett vele, lapunknak elsőként mesél arról, hogy miért hagyta abba az autósportot és taxisofőrként milyen megbecsültségnek örvend. Él Pisti elmondása szerint azóta is figyelemmel kíséri a magyar autósportot és nagyon drukkol Eger fiatal tehetségének, Szomszéd Lalinak akiben egy kicsit fiatalkori önmagát látja.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.