2018. november 20., kedd
Jolán

Belföld

Életre kelnek a magazinok oldalai

Legyen a vágya egy különleges jógaszoba, egy hatalmas gardrób vagy egy kifinomult, jól megtervezett nappali – a hétvégén valóra válthatja álmait. A lakberendezés és az enteriőrdizájn legnívósabb képviselői, hazai manufaktúrák, fiatal tervezőcsapatok, nemzetközi prémium gyártók és forgalmazók mutatkoznak be szeptember 21–23. között a S/ALON Budapest lakástrend-kiállításon.

Egy különleges tapéta, vagy falfestés egyedi hangulatot teremt a szobában

A lakberendezési expókon megszokott gyártói kavalkád helyett három napon keresztül 140 gazdagon díszített enteriőrben gyönyörködhet a Budapest Aréna közönsége. A most debütáló S/ALON Budapest nem csupán egy kiállítás, hanem különleges találkozási pont az építkezés és felújítás előtt állók, a dizájn szerelmesei és a szakma kiemelt képviselői számára.


A kiállításon felvonuló gyártók, forgalmazók és tervezők igazi trendirányítónak számítanak a dizájnkultúrában, mégsem mindannyian rendelkeznek országos ismertséggel. A nívós nemzetközi brandekhez számos hazai és regionális tervezőcsapat és manufaktúra is csatlakozott, amelyek egyedi és izgalmas saját készítésű termékeikkel számos díjat nyertek már a nemzetközi dizájnkiállításokon.

A S/ALON Budapestet többek között az az ambíció hívta életre, hogy az alapos tervezés és a minőségi lakberendezés értékei minél szélesebb közönséghez jussanak el. Egyre többen vágynak szép és harmonikus lakókörnyezetre, amelynek kialakításához kétségkívül inspirációra, kreatív ötletekre van szükség.


– Szeretnénk életre kelteni a lakberendezési magazinok oldalait, ezért a Budapest Aréna három napra egy hatalmas ötletmegosztó bemutatótér formáját ölti magára, ahol lakberendezők és belsőépítészek által megtervezett komplex enteriőrök nyújtanak inspirációt a látogatóknak. Ez a különleges kiállítás remek lehetőség arra, hogy az érdeklődők teljes életnagyságban megszemléljék a gazdagon díszített, kifinomult formavilágú, időnként meghökkentő enteriőröket – fogalmazott a S/ALON Budapest művészeti vezetője, Konnerth Zita.

A szobanövényekre is tekinthetünk lakberendezési tárgyként

Hozzátette: a közízlés formálása mellett a rendezvény minden eddigi kezdeményezésnél nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy összekovácsolja a hazai dizájn-lakberendezési erőket, és új ötleteket, projekteket, valamint erőforrásokat vonzzon a tervezői közösség és a hazai közönség inspirálása céljából. Hisznek abban, hogy a hazai dizájn szcéna által képviselt értékek kiemelkedőek és unikálisak, ezért küldetésüknek tekintik, hogy széles körű párbeszédet és együttműködést kezdeményezzenek a kiállításon részt vevő partnereik között.

Modern, letisztult formák, egymással harmonizáló színek és egy csepp természet – tuti siker!

Kapcsolódó Cikkek

 • Támogatja a bevándorlást a DK-s

  Támogatja a bevándorlást a DK-s

  A Demokratikus Koalíció (DK) egykori alelnöke Bauer Tamás nem meglepő módon kritizálta a kormány családtámogatási politikáját, sőt közösségi oldalán kifejtette azon pontokat, a nemzeti konzultáció kérdései közül amelyekkel nem ért egyet.

 • 1000 milliárdot kap Budapest

  1000 milliárdot kap Budapest

  Körülbelül ezermilliárd forintot jelent Budapestnek az Orbán Viktor miniszterelnökkel szombaton aláírt megállapodás, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) létrehozása is.

 • Kétharmadot jósolnak a Fidesznek

  Kétharmadot jósolnak a Fidesznek

  Nagyarányú kormánypárti győzelmet jósolna a brüsszeli Politico, ha Magyarországon most hétvégén tartanák az európai parlamenti választásokat. Az erősen balliberális politikai elemzőportál mandátumbecslése szerint egy most megrendezett választáson a Fidesz-KDNP csaknem 60 százalékos eredménnyel 14 képviselői helyet szerezne meg az EP-ben, miközben a rajtuk kívül bejutó ellenzéki pártok összesen fele annyi, mindössze hét helyet szereznének.