EUR: 332,15 Ft
CHF: 302,00 Ft
2019. október 13., vasárnap
Kálmán, Ede

Külföld

Elfelejtették bekapcsolni a légnyomás-szabályozót – Videó!

Nagyon rájár a rúd a Jet Airwaysre, ugyanis korábbi botrányuk után – amikor két pilótát felfüggesztettek, mert összevesztek, és elhagyták a pilótafülkét – most szintén a légitársaság felelőtlensége bizonyosodott be.

A Mumbaiból Dzsaipurba tartó gépnek mintegy 45 perccel az indulás után vissza kellett fordulnia, ugyanis a személyzet elfelejtette bekapcsolni a kabinnyomás-szabályozót. Ennek következtében az utasok könnyebb sérüléseket szenvedtek, a pilótákat pedig felfüggesztették állásukból.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Meghalt Sara Danius

  Gyász! Meghalt Sara Danius

  Meghalt 57 éves korában Sara Danius, az irodalmi Nobel-díjat odaítélő Svéd Akadémia első női titkára – közölte a család a svéd TT hírügynökséggel.

 • Borzalom! Gázrobbanás egy étteremben, sok halott

  Borzalom! Gázrobbanás egy étteremben, sok halott

  Egy étkezdében bekövetkezett gázrobbanás következtében hatan meghaltak, kilencen megsérültek a kelet-kínai Csiangszu tartományban vasárnap – jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség a helyi hatóságokra hivatkozva.

 • Szörnyű! Már ennyi halottja van a Hagibis tájfunnak

  Szörnyű! Már ennyi halottja van a Hagibis tájfunnak

  Tizenkilencre emelkedett Japánban a Hagibis tájfun halálos áldozatainak száma, több mint 140-en sérültek meg, és tizenkettő fölött van az eltűntek száma is – közölték japán hatósági források vasárnap.