EUR: 325,75 Ft
CHF: 294,30 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb III.kerület

Elkezdődött

A Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott 50 baptista oktatási intézményben szeptembertől országszerte közel 15 ezer diák kezdi meg a tanévet.

A segélyszervezet az óbudai Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnáziumban (az ország első két tanítási nyelvű gimnáziumában) tartotta országos tanévnyitóját.

Vajon, mit hoz ez a tanév? (Fotó: Keresztesi Balázs)

Na, ez is jól kezdődik: esik az eső! (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.