EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb III.kerület

Elkezdődött

A Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott 50 baptista oktatási intézményben szeptembertől országszerte közel 15 ezer diák kezdi meg a tanévet.

A segélyszervezet az óbudai Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnáziumban (az ország első két tanítási nyelvű gimnáziumában) tartotta országos tanévnyitóját.

Vajon, mit hoz ez a tanév? (Fotó: Keresztesi Balázs)

Na, ez is jól kezdődik: esik az eső! (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.