EUR: 325,90 Ft
CHF: 296,65 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Egyéb Érd

Először indítanak fiúcsapatot is

Nemcsak a Delta Röplabda SE Érd NB II-es női röplabdacsapata, hanem az egyesület utánpótlás-együttesei is megkezdték felkészülésüket a 2018/19-es bajnoki évadra.

A Bolyai János Általános Iskola tornatermében napi rendszerességgel, délelőttönként és délutánonként irányítja a foglalkozásokat Demeter-Mátrai Beáta vezetőedző. A felkészülés, csakúgy, mint máskor, alapozással vette kezdetét, amelynek célja elsősorban az erőnlét fejlesztése. Természetesen a labda is előkerül, hiszen technikai és taktikai játékelemeket is gyakorolnak a röplabdázók – sőt, az Érd Arénába is kilátogattak a játékosok, ahol vizes tréninggel színesítették az edzésprogramot.


A technikai és taktikai játékelemek gyakorlásának helyszíne a tornaterem

Összesen három korosztály végzi jelenleg a felkészülést az új bajnoki évadra. A felnőtt női együttes második NB II-es szezonját kezdi most ősszel. Egy távozó van, Czubora Nikoletta, helyére azonban nem igazolt az egyesület, hanem saját utánpótlásából hozott fel új játékost. Ez egyúttal jelzés is, hogy bíznak a fiatalokban: velük szeretnének sikereket elérni a most kezdődő bajnokságban. Jó hír, hogy a Delta történetében először fiúcsapatot is indítanak a bajnokságban, mégpedig az U19-es korosztályban.

Az edzésprogramot vizes trénig is színesítette
Fotók: Pecsuvácz Péter

Az alapozást követően a különböző korosztályos csapatok már a bajnoki edzésrendnek megfelelően gyakorolnak – hamarosan pedig egyesületen belüli és klubok közötti edzőmérkőzések is bekerülnek a programba.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek