2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb XI.kerület

Első nap tanszert kaptak az elsősök

Király Nóra, Újbuda alpolgármestere, a Ficsak alapítója, akinek munkáját Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetéssel ismerték el, minden szeptemberben megajándékozza körzete elsőseit az önkormányzat által összeállított tanszercsomaggal.

Idén is így volt ez az első tanítási napon. A gyerekek is nagyon örültek, és a szülők visszajelzései alapján ez nagy anyagi segítség a családoknak. Király Nóra és az Újbuda EgészségPart legközelebb szeptember 16-án várja a családokat a Feneketlen-tóhoz a IV. Újbudai EgészségPartra.

KIrály Nóra személyesen adta át a tanszer csomagot az új iskolásoknak (Fotó: FB/Király Nóra)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.