EUR: 327,37 Ft
CHF: 291,68 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Extra

Elütötte rajongóját Kutcher

Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

A színész későn vette észre az elé kerülő 19 éves fiút, aki szerencsére egy horzsolással a térdén megúszta az ütközést, sőt még örült is neki, mert így találkozhatott kedvencével.


/Fotó: Instagram

„Elestem, aztán felpattantam, és akkor láttam meg, hogy ő az! Kiszállt a kocsiból és azonnal azt kérdezte, hogy jól vagyok-e, mire én azt feleltem, hogy naná, de te vagy Ashton Kutcher? Csinálunk egy közös képet?” – idézte fel az esetet Leo, aki közösségi oldalára fel is töltötte a fotót.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhalmozzák a kis Archie-t

  Elhalmozzák a kis Archie-t

  Május 6-án megszületett Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, aki már most egy igazi kis világsztár.

 • Aurelio ellen vallott barátja

  Aurelio ellen vallott barátja

  Kedden reggel elkezdődött Aurelio tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken. A vád szerint a valóságshow-hős barátaival együtt elrabolta és bántalmazta N.

 • Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor decemberben ismerkedett meg a gyönyörű énekesnővel, Péterffy Lilivel, akivel azóta is tart a szerelem. Az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó a Lokálnak elárulta: Lili az első lány, aki megadja neki a kellő szabadságot, ezért is mondott igent a TV2 Ázsia Expressz című műsorára.