2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Elvenné gyermeke anyját Pál Dénes

Pál Dénes élete eddigi legboldogabb időszakát éli, hiszen egy hónappal ezelőtt apa lett. Kislánya, Panna Róza, elmondása szerint nagyon jó baba, akinek érkezése olyan erőssé tette a párja iránti szerelmét, hogy oltárhoz is vezetné.

(Cser Dániel)

Az énekes az elmúlt hetekben több új, izgalmas kihívással találta magát szembe: szülői kötelességei mellett ugyanis a TV2 legújabb műsorában, a MasterChef VIP-ben szakácsként is bizonyítania kellett. Dénes, mint mondja, szívesen veszi ki részét az otthoni teendőkből, így a főzés sem áll távol tőle.


– Már gyerekként is sokat sertepertéltem a szüleim körül a konyhában, nálunk a családban mindig is nagy hagyománya volt a főzésnek. Ezt szeretném én is továbbvinni, pláne hogy az elmúlt hetekben egy kis család lettünk – kezdte lapunknak boldogan Dénes, aki négy éve él boldog párkapcsolatban szerelmével, akivel tavaly döntötték el, hogy gyereket szeretnének.

– Egy ideje már motoszkált a fejünkben a családalapítás gondolata, és szerencsére amint eldöntöttük, már jött is a baba. Egyelőre mindennap tartogat valami új kihívást, talán most kezd valamelyest kialakulni a napi rutinunk, amivel már egy fokkal könnyebb terveznünk. Panna egyébként nagyon jó, kiegyensúlyozott baba, de szép lassan mi is belerázódunk a szülői szerepünkbe, ami rengeteg felelősséggel jár. Noha én eddig sem éltem túl veszélyes életet, a kislányom születése óta minden döntésemet kétszer meggondolom, hiszen már nem csak a saját életemért felelek – árulta el az énekes, aki számára az év hátralévő része is sok izgalmat tartogat, ugyanis a picivel szeretnének egy nagyobb otthonba költözni.


– A forgatás, a sok fellépés és a baba miatt nagyon mozgalmas volt az idei év, de még koránt sincs vége. Előttünk áll egy költözés, ami egy újszülöttel bizonyára nem lesz egyszerű, de a párommal közösen mindent megoldunk. A kislányunk még inkább összekovácsolt minket, a szerelmünk pedig erősebb, mint valaha. Mivel mindketten házasságpártiak vagyunk, a jövőben tervezünk esküvőt is, és a második baba gondolatát sem zárjuk ki, de ez még a jövő zenéje – tette hozzá Dénes.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.