EUR: 322,37 Ft
CHF: 283,65 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Eminem új albuma lenyomta az Abbát és a Led Zeppelint is!

Eminem amerikai rapper sorozatban kilencedik lemeze is a brit albumlisták élére került, ezzel megdöntve az ABBA-val és a Led Zeppelinnel közös eddigi rekordot.

A Kamikaze című lemezt Eminem rajongóit is meglepve, váratlanul adta ki az elmúlt héten.

“Eminemnek most több egymást követő első helyezett albuma van, mint bármely más zenésznek és zenekarnak a brit slágerlisták történetében” – írta közleményében a Hivatalos Brit Slágerlista Társaság.

Hozzátették: a rapper eddig a Led Zeppelinnel és az ABBA-val együtt tartotta a nyolc egymást követő első helyezett album rekordját. Az ABBA 36 éven át volt rekordtartó.

“Ez azt jelenti, hogy mostantól Sir Eminemnek hívhatom magam?” – idézte a rapper reakcióját a társaság.

A Kamikaze Eminem tízedik stúdióalbuma.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.

 • Majkát meglágyította a fia

  Majkát meglágyította a fia

  A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

 • Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Jonny Urszuly, az angliai Ninja Warrior győztese az itthoni pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlen lesérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.