EUR: 332,36 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Hódmezővásárhely

Erdei tündérek

Négy csodálatos erdei tündért kaptak lencsevégre Öreg-Kishomokon. A Komplex Dance Stúdió balerinái egy megosztós játékban nyertek exkluzív fotózást, amelynek egy Zölderdő utcai erdei ösvény adott otthont.

Négy kis balerinát fotóztak az erdőben.

A fotózás díszletét, a virágokkal kidíszített hintát is a Komplex Dance Stúdió stábja készítette el, így teljesen egyedi környezetben készültek a lányokról a képek, amelyeket éveken keresztül megőrizhetnek, és a jövőben is büszkén megmutathatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.