EUR: 332,36 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb XIX.kerület

Érik a szőlő!

Tizedik alkalommal rendezett szüreti mulatságot nyugdíjasainak a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat az Ady Endre úti Lila Akác Idősek Klubjában, ahol a zenés műsor alatt többen táncra is perdültek. 

Az önkormányzat tájékoztatásából kiderül, hogy a megnyitó után a Segítő Kéz Dalkör szüreti dalcsokra következett, majd Érik a szőlő, hajlik a vessző címmel a Honvéd Együttes két művésze, Gregus Anikó és Dobrozemszky Gábor adott zenés műsort.

Szüreti Mulatság Segítő Kéz Kispesti Gondozó (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.