EUR: 321,57 Ft
CHF: 281,71 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

PR

Euroskills Budapest 2018: Indul a visszaszámlálás!

Már csak másfél hét van hátra és kezdetét veszi a 2018-as szakmák Európa-bajnoksága. A háromnapos verseny volumenét jól mutatja, hogy a Hungexpo történetének eddigi legnagyobb nemzetközi rendezvénye a EuroSkills Budapest 2018 lesz.

A számok is alátámasztják mindezt, hiszen több mint 60 000 négyzetméteren 80 000 látogató előtt 28 ország mintegy 600 résztvevője fog versenyezni a háromnapos esemény alatt. A szakmai versenyek és az egynapos konferencia mellett az esemény nyitó és záró ceremóniájáról is érdemes szót ejteni, melyek a Papp László Budapest Sportarénában kerülnek megrendezésre.


Szeptember 25-én és 29-én este a showelemekben, meglepetés előadókban és izgalmakban bővelkedő nyitó és záró ceremóniákat a EuroSkills Budapest 2018 Facebook oldalán bárki élőben figyelemmel követheti. A ceremóniák házigazdái Szalay Edit és McMenemy Márk televíziós műsorvezetők lesznek. A nemzetközi eseményt ünnepélyes keretek között Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke nyitja meg.

„Izgatottak vagyunk, hiszen csupán néhány napunk maradt a verseny indulásáig. Több mint egy éve nap mint nap azért dolgozunk, hogy a verseny minden része tökéletes és gördülékeny legyen. Hamarosan megkezdődik a versenyhelyszín építése a Hungexpo-n, a 90 szponzor segítségének, szakmai, tárgyi és eszközfelajánlásaiknak köszönhetően pedig a verseny technikai részletei is teljes mértékben készen állnak majd”. – mondta Csiszár Zsófia, a verseny rendezéséért és lebonyolításáért felelős SkillStar 2018 Nonprofit Kft. projekt menedzsere.

További információ az esemény weboldalán, illetve az esemény facebook oldalán található.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világos üzenet a jövőből!

  Világos üzenet a jövőből!

  HeatTANK, BuGo, Poizo, ECObuilder, EnergyAL, IORA Smart System, E-zászló, Parabolikus napkollektor. Ha valaki nem érti a felsorolásban szereplő szóösszetételeket ne ijedjen meg.

 • A POIZO befűti a piacot

  A POIZO befűti a piacot

  Az MVM Edison Light Up! korábbi győztesei közül a mentorprogramnak és az anyagi támogatásnak köszönhetően már valódi üzleti sikerekről is beszámolhatunk, például a POIZO esetében.

 • Szerencsés karácsonyt!

  Szerencsés karácsonyt!

  Hogy Fortuna és az év legmeghittebb ünnepe között szoros kapcsolat van, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a karácsonyhoz számos szerencsehozó babona kapcsolódik.