2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Ez Gregor Bernadett kortalan szépségének titka

Gregor Bernadetten nem fog az idő. Gyönyörű alakját a színházkedvelők is megcsodálhatják A kegyelmesasszony portréja című darabban, amelyet Csiszár Imre állított színpadra az Újszínházban.

A szerelmi sokszög egyik szála egy  aktfestmény sorsát követi, amelyet a csinos hősnőről még fiatalkorában készítettek, de mostanra már kellemetlenné vált. Az előadás pikantériája, hogy a szóban forgó festményt Lola megformálójáról, Gregor Bernadettről készítették egy régi Playboy-fotó alapján. A színésznő 46 évesen ugyanolyan karcsú, mint a húszas éveiben.


– Azt hiszem, szerencsés alkat vagyok, mert ugyan nem vetem meg a finom falatokat, de azért odafigyelek arra, mit eszem, és ha van időm, akkor jógázom – mondta a Lokálnak Bernadett, aki azt is elárulta, hogy szerinte a szépség titka a harmónia. – Erre mindenkinek más a receptje. Én az állataim mellett találom meg a kiegyensúlyozottságot. A kutyákat mindennap háromszor le kell vinni sétálni, ha tehetem, nagyokat kirándulok velük – ez pedig testmozgásnak sem utolsó. A macskadorombolásról pedig tudományosan bizonyították, hogy nemcsak megnyugtatja az embert, hanem jótékony hatással is van a szervezet működésére. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy törődjön többet a szeretteivel, mint saját magával, ha meg akarja őrizni a fiatalságát kívül-belül – mondta a színésznő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!