2020. március 30., hétfő
Zalán

Extra

Ez Gregor Bernadett kortalan szépségének titka

Gregor Bernadetten nem fog az idő. Gyönyörű alakját a színházkedvelők is megcsodálhatják A kegyelmesasszony portréja című darabban, amelyet Csiszár Imre állított színpadra az Újszínházban.

A szerelmi sokszög egyik szála egy  aktfestmény sorsát követi, amelyet a csinos hősnőről még fiatalkorában készítettek, de mostanra már kellemetlenné vált. Az előadás pikantériája, hogy a szóban forgó festményt Lola megformálójáról, Gregor Bernadettről készítették egy régi Playboy-fotó alapján. A színésznő 46 évesen ugyanolyan karcsú, mint a húszas éveiben.


– Azt hiszem, szerencsés alkat vagyok, mert ugyan nem vetem meg a finom falatokat, de azért odafigyelek arra, mit eszem, és ha van időm, akkor jógázom – mondta a Lokálnak Bernadett, aki azt is elárulta, hogy szerinte a szépség titka a harmónia. – Erre mindenkinek más a receptje. Én az állataim mellett találom meg a kiegyensúlyozottságot. A kutyákat mindennap háromszor le kell vinni sétálni, ha tehetem, nagyokat kirándulok velük – ez pedig testmozgásnak sem utolsó. A macskadorombolásról pedig tudományosan bizonyították, hogy nemcsak megnyugtatja az embert, hanem jótékony hatással is van a szervezet működésére. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy törődjön többet a szeretteivel, mint saját magával, ha meg akarja őrizni a fiatalságát kívül-belül – mondta a színésznő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek