EUR: 323,07 Ft
CHF: 283,79 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra Pécs

Ezek a pécsi halak Dubajig úsznak

Tízezer alumíniumdobozból formáztak halakat Pécsett a Zsolnay Kulturális Negyedben. Az alkotás célja a figyelemfelkeltés, amit a következő hónapokban még Dubajban is bevetnek. Az újrahasznosított alumíniumdobozból készült installáció üzenete pedig egyértelmű: élővizeink védelmére szólít fel. A hatalmas méretű köztéri alkotást magyar, cseh, lengyel, szlovák és emirátusbeli művészeti egyetemek hallgatói készítették, ami hamarosan az Art Moments Fesztiválon mutatkozik be Budapesten, majd novemberben Abu-Dzabiban és Dubajban is kiállítják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.

 • Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Két különálló produkció összevonásával, Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával egy megújult csapat várja a közönséget 2019.

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.