EUR: 331,22 Ft
CHF: 301,48 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Külföld

Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

Több mint 7500 New Orleans-i lakost kapcsolt le az áramhálózatról egy macska, amikor bejutott a szolgáltató telephelyére. Az áramszünet a város üzleti negyedét és néhány szomszédos részt érintett, a szolgáltató egyelőre nem jött rá, hogy a cica hogyan tudta megkerülni a biztonsági eszközöket.

Szerencsére nem csinált nagy galibát, a kora reggeli incidens után a délutáni órákra helyreállt a rendszer. A macska sorsáról nem tudni biztosat, ám a szolgáltató egyik embere szerint nem sok esélye van arra, hogy túlélje a történteket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nap képe: Meseház

  Káprázatosan élethű képekkel tették meséssé a Hanoi éléskamrájaként működő falu házainak falát.

 • Megszületett a megállapodás a brexitről

  Megszületett a megállapodás a brexitről

  Megszületett a megállapodás a felek között az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről szóló szerződésről – jelentette be Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Boris Johnson brit kormányfő csütörtökön.

 • Orbán Viktor: Visegrádi partnereink készek ismét segíteni a magyar határvédelmet

  Orbán Viktor: Visegrádi partnereink készek ismét segíteni a magyar határvédelmet

  Ha Törökországból nem Szíria, hanem Európa felé indul újra a felerősödő migrációs hullám, akkor Csehország, Lengyelország és Szlovákia kész segítséget nyújtani Magyarországnak határai megvédéséhez – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke a visegrádi országok EU-csúcs előtti brüsszeli egyeztetését követően, csütörtökön.