2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb Győr

Ezt a meccset is behúzták a győri fiúk

Újabb két ponttal gazdagodott az Agrofeed ETO-SZESE a férfi kézilabda NB/I B Nyugati csoportjában, miután Vácon meggyőző játékkal nyerni tudott.

A korábbi meccseken is szép gólokat szereztek a győri fiúk
Fotó: Marcali Gábor

Többen is kimagasló teljesítményt nyújtottak a csapatból, Iváncsik Tamás a tőle elvárható módon nagyon magabiztosan lőtte be a ziccereket, míg Kovácsovics László végig magas színvonalon játszott, ők ketten 19 gólt dobtak. Győri-Dani Dávid egyszer talált be, de akkor is a legjobbkor: pont amikor kettős emberhátrányban voltak a győriek 24-26 -os állásnál. Sokoray kimagasló védekezésére és Nahaj bravúrjaira is nagy szükség volt, mint ahogy Pulai Dávid büntetőhárítására is az utolsó 10 percben.


Már a Veszprém ellen is jól játszott a csapat, a Váccal szemben pedig fölényesen nyertek a zöld-fehérek
Fotó: Marcali Gábor

Izgalmas és küzdelmes mérkőzést játszott az Agrofeed ETO-SZESE a tavaly még élvonalban szereplő Váci KSE ellen, s a végeredmény 26-30 lett. A győriek edzője, Deáki István nem véletlenül nyilatkozta a mérkőzés után: „Megemelem a nem létező kalapomat a csapat előtt.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.