EUR: 316,97 Ft
CHF: 279,31 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Fejbe is lőtték a budapesti bevásárlóközpontnál megölt férfit

A Bors információi szerint, több késszúrás érte, majd gyilkosa közvetlen közelről fejbe lőtte azt a férfit, akinek a holttestét csütörtökön találták meg Budapest XV. kerületében, a Szilas-pataknál.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, a helyszíni szemle során felvetődött az idegenkezűség gyanúja, ezért a rendőrség emberölés bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A Bors úgy tudja, a 49 éves vállalkozó autójában is vérnyomokat rögzítettek, ami arra utal, hogy a férfit már a kocsiban megsebesíthették. Információik szerint több késszúrás érte, majd gyilkosa közvetlen közelről fejbe lőtte a férfit. V. Lászlónak talán még maradt ereje arra, hogy ki­meneküljön a kocsijából, ám gyilkosa utánaeredhetett és nem kegyelmezett neki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Juncker kudarcot vallott

  Juncker kudarcot vallott

  Hétfőn indította el legújabb kampányát a kormány, amely keretében az Európai Parlement terveirre akarják felhívni a figyelmet.

 • Jobb a szálló, mint az utca

  Jobb a szálló, mint az utca

  Sok támadás érte a múlt ősszel hatályba lépett úgynevezett hajléktalantörvényt. A Lokál most annak próbált utánajárni, hogy az érintettek hogyan élik meg a problémát, és hogy szerintük jobb-e egy hajléktalanszállón élni, mint az utcán.

 • 14 éves csúcson a gazdaság

  14 éves csúcson a gazdaság

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) első becslése szerint a hazai GDP 4,8 százalékot növekedett 2018-ban az egy évvel korábbihoz képest.