EUR: 358,87 Ft
CHF: 338,94 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

Belföld

Fejbe is lőtték a budapesti bevásárlóközpontnál megölt férfit

A Bors információi szerint, több késszúrás érte, majd gyilkosa közvetlen közelről fejbe lőtte azt a férfit, akinek a holttestét csütörtökön találták meg Budapest XV. kerületében, a Szilas-pataknál.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, a helyszíni szemle során felvetődött az idegenkezűség gyanúja, ezért a rendőrség emberölés bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A Bors úgy tudja, a 49 éves vállalkozó autójában is vérnyomokat rögzítettek, ami arra utal, hogy a férfit már a kocsiban megsebesíthették. Információik szerint több késszúrás érte, majd gyilkosa közvetlen közelről fejbe lőtte a férfit. V. Lászlónak talán még maradt ereje arra, hogy ki­meneküljön a kocsijából, ám gyilkosa utánaeredhetett és nem kegyelmezett neki.

Kapcsolódó Cikkek

  • Öt fontos tény a kézmosásról

    Öt fontos tény a kézmosásról

    A kézmosás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni! A koronavírus-járvány megfékezésében és lassításában elengedhetetlen szerepe van.

  • Megszavazták a koronavírus-törvényt

    Megszavazták a koronavírus-törvényt

    Tegnap megszavazta az Országgyűlés azt különleges jogrendet biztosító törvényt, mely a koronavírus-járvány elleni óvintézkedések gyors meghozatalát és fenntartását garantálja. A múltheti szavazáson az ellenzéki pártok megakadályozták, hogy a veszélyhelyzetet soron kívül meghosszabbítsa a kormány.