2018. november 16., péntek
Ödön

Külföld

Fejük felett zakatolt el a londoni metró

A csodával határos módon egy egész család túlélte, amint a londoni Baker Street megállóban a fejük felett átrobogott egy metrószerelvény. Úgy tudni, hogy az anya egy babakocsival sétált a megállóban és egy kiírást olvasgatott, ám véletlenül a gyerekével együtt a sínek közé lépett.

Amikor a baleset megtörtént, a családfő is utánuk ugrott, ám  a szerelvény érkezése előtt már nem volt idejük kimászni. Az apa, megőrizve lélekjelenlétét, arra utasította feleségét, hogy húzzák össze magukat a sínek között, aminek köszönhetően mindenki sértetlenül mászott le a vágányokról, miután áthaladt felettük a földalatti.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újságíró-gyilkosság: A szaúdi ügyészség halálbüntetést kér öt vádlottra

    Újságíró-gyilkosság: A szaúdi ügyészség halálbüntetést kér öt vádlottra

    A szaúdi ügyészség halálbüntetést kért csütörtökön öt vádlottra az ország isztambuli főkonzulátusán október elején meggyilkolt Dzsamál Hasogdzsi halála miatti büntetőperben, az Egyesült Államok pénzügyminisztériuma pedig szankciókkal sújtott tizenhét szaúdi állampolgárt a kormánykritikus újságíró halála ügyében játszott szerepükért.

  • A nap képe: Lebegő piac

    A nap képe: Lebegő piac

    Színes hajókat erősítenek össze jó szorosan a dél-kalimantáni város, Lok Baintan úszó piacán. A Borneó szigetének indonéz részén található településen a legtöbben így árulják a kézzel szedett gyümölcsöket és zöldségeket.