EUR: 332,36 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Tatabánya

Fél évszázad rock and roll a színpadon

Teljesen megtelt a Csónakázó-tó környéke a Faszén Fesztivál estéjén Fenyő Miklós koncertjére. A rock and roll hazai nagykövete nem hazudtolta meg magát: lendületes, vidám bulit csapott.

– Ez a stílus valóban örök, a mai napig minden korosztályt meg tud mozgatni – hangsúlyozta Fenyő Miklós. –Pimaszság, játékosság, vidámság és egy nagy, színes álomvilág jellemzi ezt a műfajt, amiben már fél évszázada alkothatok.


Fenyő Miklós karrierje során nagyjából 450 dalt írt. Zenekarával és szólóban több mint harminc nagylemezt jegyez. Szerzeményei ötmilliónál is több példányban keltek el.

– Nincsen olyan recept szerintem, ami magyarázatot ad arra, hogyan lehet hosszabb távon sikeres valaki – mondta az énekes. – Úgyhogy fogalmam sincs, mi lehet a titkunk. Abban hiszek, hogy valaminek jó időben, jó helyen, jó találkozások révén kell létrejönnie – és legyen a dolog hiteles.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.