EUR: 322,01 Ft
CHF: 284,15 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Belföld

Fidesz: Az igazságügyi bizottság vegye napirendre a “Soros-párt” ügyét!

Kezdeményezi a Fidesz az Országgyűlés igazságügyi bizottságánál, hogy a közeljövőben vegye napirendre a migránspárti “Soros-párt” ügyét – közölte Czunyiné Bertalan Judit, a kormánypárt országgyűlési képviselője kedden Budapesten újságírókkal.

A politikus azt mondta: a napokban nyilvánosságra került, hogy párttá alakul a Migration Aid nevű bevándorláspárti “Soros-szervezet”, amit bevallottan azért tesz, mert nem akarja megfizetni a bevándorlási különadót, “nyíltan vállalja tehát az adóelkerülést”.


Czunyiné Bertalan Judit közölte: azért kezdeményezik az igazságügyi bizottságnál “a migránspárti, adóelkerülő Soros-párt” ügyének napirendre vételét, mert felháborítónak tartják, hogy az ilyen szervezetek kijátsszák Magyarország törvényeit.

A testülettől azt kérik, tekintse át az ügy törvényességét, etikusságát, ha kell, javasoljon jogszabály-módosításokat. A cél, hogy megvizsgálják, mit lehet tenni azért, hogy a magyar törvényeket vállaltan megkerülni akaró szervezet ne tudjon párttá alakulni – mondta a Fidesz képviselője.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek