EUR: 329,92 Ft
CHF: 299,89 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Belföld

Fideszes győzelem Tiszavasváriban

A Jobbik legfontosabb vidéki bázisának számító Tiszavasváriban a fideszes jelölt, Szőke Zoltán nyerte meg az időközi polgármester-választást.

A jobbikos Fülöp Erik 2010 óta vezette a várost, ám idén áprilisban az országgyűlési választáson pártja listáján képviselői mandátumot szerzett, ezért kellett most új voksolást tartani.

– Az eddig a Jobbik fővárosának kikiáltott Tiszavasvári az elmúlt években meggyengült és lemaradt a fejlődésben, ezért újra kell építeni a települést. A legfontosabb feladat a munkahelyteremtés, a vállalkozók segítése és a várost fejlesztő támogatások megszerzése lesz – mondta megválasztása után Szőke Zoltán.

Az ellenzékiek korábban azt szajkózták, hogy a szabolcsi településen nem lehet esélye a kormánypártoknak, az eredmények szerint azonban tévedtek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hiába várjuk a csomagot, megsemmisíthetik a hamis termékeket

  Hiába várjuk a csomagot, megsemmisíthetik a hamis termékeket

  Mindenki szeretne spórolni az ajándékok vásárlásánál, de ha egy termék túl olcsó, akkor gyanakodjunk arra, hogy hamisítvány. A hamisított termékek könnyen fennakadhatnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál. A NAV akár meg is semmisítheti a megrendelt termékünket, ha pedig nagy mennyiségről van szó, előfordulhat hogy fel is jelentenek.

 • Családi programok a nemzeti ünnepen

  Családi programok a nemzeti ünnepen

  Ingyenes Országház látogatással, koncertekkel és emlékmenettel és családi programokkal várják az érdeklődőket október 23-án az 1956-os szabadságharc megemlékezésén.

 • Nap képe: Jön Vuk

  Nap képe: Jön Vuk

  Az egyik legkedvesebb mesefilm figurái csalnak mosolyt a járókelők arcára a Fővárosban.

 • Orbán Viktor: A haza nem lehet ellenzékben

  Orbán Viktor: A haza nem lehet ellenzékben

  Hétfőn megkezdődött az Országgyűlés őszi ülésszaka. A kormányfő értékelő beszédet tartott, melyben beszámolt arról, hogy a kormány minden polgármesterrel együttműködik, valamitn szóba kerültek a környezetvédelem fontosabb kérdései is.