2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Békéscsaba

Fogatlovak versenyeztek

Az idén már negyedik alkalommal tartották meg Mezőhegyesen a Fiatal Fogatlovak Világbajnokságát. Mind a szervezők, mind a versenyzők elégedettek voltak a megmérettetés színvonalával, a pálya minőségével és a kísérőprogramokkal. Mivel ez a verseny elsősorban a szakmának szól, nem meglepő, hogy közönség és külső érdeklődők általában kis létszámban vannak jelen. Viszont a vasárnapi döntő ebben az értelemben felülmúlta a várakozásokat, ugyanis sokan látogattak ki, hogy megnézzék a legjobb fogatokat. Képünkön a német Fortino, aki a hétéves lovak között lett bajnok.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.