EUR: 317,03 Ft
CHF: 279,46 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Egyéb IX.kerület

Folytatódik és bővül a Magyar Telekom és az FTC együttműködése

A Ferencvárosi Torna Club és a Magyar Telekom újabb, négy évre szóló megállapodást írt alá, amelynek keretében már nemcsak a férfi, hanem a női labdarúgást, valamint a vízilabda-, jégkorong- és férfi tornaszakosztályokat is támogatja a vállalat.

A két vezető örömmel írta alá az új szerződést

A vállalat 2014 óta támogatja az FTC labdarúgó utánpótlás-nevelését, 2015-től a felnőtt férfi futballcsapatot a Ferencvárosi Torna Club kiemelt támogatójaként, az új megállapodás alapján pedig az FTC főtámogatójaként, a női labdarúgó-, a vízilabda-, a jégkorongszakosztály, valamint a tornaszakosztály férfi torna szakágának névadó támogatójaként is hozzájárul a klub sikereihez.


Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója természetesen egy névre szóló mezt is kapott Kubatov Gábortól

– A Magyar Telekom büszke arra, hogy az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb hazai sportegyesület partnere lehet – mondta a főtámogatói szerződés ünnepélyes aláírásán Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója. – Nagyon örülünk annak, hogy hozzájárulhattunk a Ferencváros eddigi eredményeihez és ezáltal mintegy 1,7 millió, az FTC sporttevékenységét figyelemmel kísérő magyar életében jelenhetett meg a Telekom márka. Reméljük, hogy a támogatás kiterjesztése és a közösen indított aktív szurkolói program révén még több ember érzi át a sport fontosságát és még többen leszünk büszkék a sportban elért eredményeinkre.

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke elmondta, megtisztelő, hogy Magyarország vezető telekommunikációs szolgáltatója ismét bizalmat szavazott a klubnak.
– A Fradi labdarúgócsapata évek óta a magyar futball élvonalában van. A siker a kemény munka mellett a szponzorok érdeme is, hiszen a támogatásukkal magas színvonalú körülményeket biztosíthatunk a sportolóinknak. Ám a mostani szerződéssel a férfi labdarúgás mellett más, egyre sikeresebb és népszerűbb szakosztályaink is új támogatóra találtak. Bízunk benne, hogy együtt még többre leszünk képesek és több sportágban is egy még sikeresebb időszak veszi most kezdetét! Reméljük, ebben a szezonban visszahódítjuk a magyar labdarúgó-bajnokság dobogójának legfelső fokát is – mondta Kubatov Gábor!


Kapcsolódó Cikkek