EUR: 321,61 Ft
CHF: 281,46 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb XXII.kerület

Futás a Pincejáratig!

Idén is október első szombatján van a Futafok, de egyben Budafoki Pincejárat is lesz, amelyen bolgár nemzetiségi napot tartanak finom borok, pezsgők és ételek kíséretében. Aki nagyobb csapattal érkezik, érdemes előre asztalt foglalnia a pincészetekben és az éttermekben.

A hagyományos kerületi futóverseny részletes kiírása elérhető a verseny megújult honlapján, a www.futafok.hu oldalon. A rajtoláshoz szükséges rajtszámokat a szervezők csak a kiírásban szereplő határidőig történő nevezés esetén tudják névre szólóan legyártatni, ezért és az egész napos verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében is fontos a versenykiírásban szereplő feltételek betartása.


A kerületi intézményekbe járók nevezéséről az óvoda, illetve az iskola intézkedik. A Futafokon az óvodások és az elsősök idén is nevezhetnek a szülőket, akár nagyszülőket is megfuttató kísérős futamokba, ám az igazán bátrak egyedül is futhatnak. A korosztályos futamok mellett a több generációt egyszerre átmozgató váltófutamok sem maradhatnak el. A szervezők a bukósisak kötelező használatát előíró görkorifutamra is várják a nevezéseket!

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.