EUR: 316,84 Ft
CHF: 279,29 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb XXII.kerület

Futás a Pincejáratig!

Idén is október első szombatján van a Futafok, de egyben Budafoki Pincejárat is lesz, amelyen bolgár nemzetiségi napot tartanak finom borok, pezsgők és ételek kíséretében. Aki nagyobb csapattal érkezik, érdemes előre asztalt foglalnia a pincészetekben és az éttermekben.

A hagyományos kerületi futóverseny részletes kiírása elérhető a verseny megújult honlapján, a www.futafok.hu oldalon. A rajtoláshoz szükséges rajtszámokat a szervezők csak a kiírásban szereplő határidőig történő nevezés esetén tudják névre szólóan legyártatni, ezért és az egész napos verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében is fontos a versenykiírásban szereplő feltételek betartása.


A kerületi intézményekbe járók nevezéséről az óvoda, illetve az iskola intézkedik. A Futafokon az óvodások és az elsősök idén is nevezhetnek a szülőket, akár nagyszülőket is megfuttató kísérős futamokba, ám az igazán bátrak egyedül is futhatnak. A korosztályos futamok mellett a több generációt egyszerre átmozgató váltófutamok sem maradhatnak el. A szervezők a bukósisak kötelező használatát előíró görkorifutamra is várják a nevezéseket!

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.