EUR: 323,27 Ft
CHF: 286,35 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Extra

Gajdos Tamás: 120 évig szeretnék élni

Gajdos Tamás szeretne 120 évig élni, egészségéért pedig mindent megtesz, hiszen aktív sportolóként éppen az atlétikai világbajnokságra készül. A 60 éves, négygyermekes híradós lélekben 40 évesnek érzi magát, nemrég jegyezte el párját, Krisztinát, akivel egyelőre nem tervezik az esküvőt.

fotó: Atv

– Májusban töltöttem be a 60-at, és egyáltalán nem visel meg a korom, sőt újabb kihívásokat keresek. 120 évig szeretnék élni, szóval ha úgy vesszük, még csak az életem felénél járok – kezdte Gajdos Tamás a Lokálnak.


– Idén a hatodik X alkalmából hat országos bajnokság megnyerését tűztem ki célul, hat különböző sportágban, és ezt már sikerült is teljesítenem. A következő célom a szeptemberi atlétikai világbajnokság Spanyolországban, ahol több ezer versenyzőtársammal együtt vágok neki a viadalnak. Szeretnék példát mutatni a korombelieknek azzal, hogy napi másfél óra mozgás csodákra képes, hiszen úgy érzem, remek formában vagyok, egy perccel sem érzem magam többnek 40-nél. Amióta az eszemet tudom, sportolok, és tudom, javarészt ennek köszönhető, hogy ilyen jól tartom magam. Szomorúan látom, hogy a korombeli, egykori sportolótársaim mára mennyire elhanyagolták magukat, túlsúllyal küzdenek, vagy éppen már nincsenek is közöttünk. Ezt én mindenképpen szeretném elkerülni, és szeretnék aktívan mozogni még legalább 10-20 évig. A televíziózást sem tervezem abbahagyni úgy 15 évig. A legkisebb fiam, Zétény csak most kezdte az iskolát, úgyhogy van még előttem bőven feladat. Ez az, ami fiatalon tart – mondta az ATV híradósa, aki 25 év után, a májusi születésnapján kérte meg párja kezét.

– Krisztával 25 éve élünk együtt, és úgy gondoltam, ezt az évfordulót illik emlékezetessé tenni. Beszélünk az esküvőről, de még nincs konkrét időpont, majd a következő 25 évben sor kerül rá. A közös gyermekeink azonban nagyon várják, Dominika 15 évesen kezd csajosodni, és kinézett már magának egy csinos ruhát a nagy napra. Az előző kapcsolatomból született gyermekeim, Gergő és Viktória is támogatnak mindenben, imádják a kisebb testvéreiket, és Krisztával is jól kijönnek. Legutóbb is közösen voltunk nyaralni Olaszországban, ami felejthetetlen emlék marad számomra – mosolyodott el Tamás.


Kapcsolódó Cikkek

  • Katy Perryvel térhet vissza a Spice Girls

    Katy Perryvel térhet vissza a Spice Girls

    A lánycsapat egykori énekese, Mel B a múlt heti The Late Late Show című amerikai beszélgetős műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy annak ellenére is megvalósul a tervezett turné, hogy Victoria Beckham korábban azt nyilatkozta, nem kíván többé a Spice Girlsszel színpadra állni.