EUR: 327,22 Ft
CHF: 300,82 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Egyéb Eger

Gyáravatás

A ZF-csoport városunkba vetett töretlen bizalma tanúságaként, illetve a kormányzat 6,7 milliárd forintos támogatásával jött létre az az új gyáregység, amely a nyolcfokozatú automata sebességváltók (képünkön) gyártására specializálódik. Michael Hankel, a ZF-csoport alelnöke (jobbra) elmondta, választásuk azért esett Egerre, mert az itt dolgozóknak nagy tapasztalatuk van a sebességváltók gyártásában és a város kedvező infrastrukturális háttere miatt ideális döntés volt itt felépíteni a gyárat. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (balra) hangsúlyozta, hogy ma egy új ipari forradalom zajlik, az egyik legfontosabb gazdasági tényező az autóipar, így Eger kiemelt szerepet tölt be az ország pénzügyi életében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.