EUR: 323,51 Ft
CHF: 285,35 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Gyász! Elhunyt a Fa­mí­lia Kft. sztárja

A Ripost információi szerint tragikus körülmények között hunyt el Nagy Sándor Tamás, művésznevén Ádám Tamás, aki hosszú éveken át sikeresen alakította Károlyt a Família Kft-ben. A színész 66 éves volt.

Fotó: Facebook

 

A művész halálának körülményei egyelőre még nem tisztázottak. A művésznevén ismert Ádám Tamás a győri Kisfaludy, a szolnoki Szigligeti, a Radnóti Miklós valamint a kecskeméti Katona József Színházban is játszott. Az 1990-es évek egyik népszerű magyar televíziós sorozatában a Família Kft.-ben Szép Károlyt, a főszereplőt alakította. Ezenkívül ismert volt még a  Szomszédok Mágenheim doktor kollégájaként is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Múlt csütörtökön rendezte az Országos Bírósági Hivatal a Juhász Andor emléknapot, amely keretében belül a sajtó munkatársai meglátogatták a Magyar Igazságügyi Palotát.

 • Brüsszel megnyitná a határokat

  Brüsszel megnyitná a határokat

  Kövér László volt a vendége az ECHO TV Bayer Show című műsorának hétfőn. Az Országgyűlés elnöke kifejtette Ujhelyi István hazaárulása kapcsán, hogy a hülyeség demokratikus jog, míg nem ütközik törvénybe.

 • Bikinik a tengerfenékről

  Bikinik a tengerfenékről

  Kát magyar lány úgy döntött, hogy megtisztítják a tengereket a műanyaghulladéktól, de nem viszik messzire a víztől, hanem ott maradnak, és bikiniket gyártanak belőle.