2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Gyermekkorában molesztálta nevelőapja Fieldet

Sally Field egy interjúban mesélt szörnyű gyerekkoráról. A 71 éves színésznőt 14 éves koráig több éven keresztül molesztálta nevelőapja. Elmondása szerint a férfi többször is fogdosta, és arra kényszerítette, hogy érintse meg férfiasságát. A Forrest Gump sztárja mindezt csak később merte elmondani édesanyjának. A színésznő feljelentette zaklatóját, aki ellen édesanyja is vallomást tett. Habár az ügy már sok-sok éve lezárult, a mostohaapa pedig megbűnhődött tetteiért, Sally még mindig nem tudja magát túltenni a traumán, szerinte mindkét házassága emiatt ment tönkre.

Profimedia, INSTAR Images

Kapcsolódó Cikkek

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.

 • Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Két különálló produkció összevonásával, Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával egy megújult csapat várja a közönséget 2019.

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.