EUR: 353,00 Ft
CHF: 331,46 Ft
2020. július 13., hétfő
Jenő

Extra

Hajdú Péter: Nem tudom elképzelni, hogy újra megnősüljek

Hajdú Péter a válása óta belevetette magát a munkába. Keresi az igazit, azonban amíg nem találja meg a megfelelő nőt, minden energiáját gyermekeire és hamarosan megnyíló magánorvosi rendelőjére összpontosítja. 

Fotó: facebook

Hajdú Péter és Sarka Kata nyolc év házasság és két év huzavona után néhány héttel ezelőtt végleg elvált. A két híresség egy dologban tudott azonnal megegyezni: gyermekeik elhelyezésében. A kicsik idejük nagy részét édesanyjuk, Kata mellett töltik, de Péter akkor láthatja őket, amikor csak akarja. – Kata szerencsére nagyon rugalmas a gyerekek elhelyezése terén, akkor találkozom velük, amikor csak akarok, vagy amikor ők szeretnének. Van olyan, hogy én megyek értük a suliba, ha csak tehetem, velük vagyok. Kéthetente hétvégén mindig nálam vannak, nyáron többször elmentünk nyaralni, amit nagyon élveztek, és azt látom rajtuk, hogy kiegyensúlyozottak. Nagyon örülök, hogy ezt a válás előtt és után is ilyen jól tudjuk intézni – mondta Péter.


A sztárpár egyébként a magánéletét is igyekszik finoman kezelni, szeretnék kímélni gyermekeiket. – A majdani párommal szemben egyértelmű követelmény, hogy szeresse a gyerekeket, az én gyerekeim elfogadják őt, és viszont. Nekem ők a legfontosabbak, így ha ez nem működik, akkor tudni fogom, hogy nem azt a nőt kerestem – magyarázta Péter, akinek tavaly volt egy komolyabb kapcsolata. A szerelem azonban hamar kihűlt, szakítottak, és azóta a showman senkit nem mutatott be sem a nagyközönségnek, sem a gyermekeinek.  Azt mondja, a friss válás után egyelőre nem tudja elképzelni, hogy ismét oltár elé vezessen valakit.

– Még nem látom azt a lányt, akivel leélném az életem. Abban azonban biztos vagyok, hogy nem fogok egyedül maradni, de egyelőre nem tudom elképzelni, hogy újra megnősüljek. Most éppen azt sem, hogy újra gyereket vállaljak – jelentette ki Péter, aki amíg nem találja meg a megfelelő partnert, energiái nagy részét hamarosan megnyíló törökbálinti magánorvosi rendelőjébe fekteti. – Televíziós ajánlatom őszre nincs, nem is terveztem, a későbbieket pedig majd meglátjuk. Az új projektem a Tükörhegy Medical Center, amely várhatóan október elején nyit. Én építettem fel, kiváló orvosok lesznek, szuper diagnosztikai berendezésekkel. Most ez köti le minden energiámat, ez a legújabb és leglelkesítőbb projektem – mesélte Péter.


Kata újra párra talált
Péter még keresi az igazit, de Kata máris megtalálta új szerelmét. A gyönyörű édesanya és üzletasszony néhány héttel ezelőtt a közösségi oldalán ismerte el, hogy újra szerelmes. Ezzel – noha rengetegen szorítottak az egykori álompár, Kata és Péter kapcsolatának újrakezdéséért – már biztosan pontot tettek kapcsolatuk végére.

Hajdú Péter
Fotó: Mészáros Diána

 

Kapcsolódó Cikkek