EUR: 323,96 Ft
CHF: 285,32 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Hajtóvadászat az erőszakoló migráns után

Újabb bűncselekménnyel is meggyanúsította a rendőrség azt a 18 éves afgán migránst, aki vasárnap hajnalban egy V. kerületi kebabozóban megerőszakolt egy 20 év körüli magyar lányt. Sarhadi Bilal Ahmad ellen európai elfogatóparancsot is kiadtak, lehet, hogy Bécsbe szökött.


Újabb részletek derültek ki a vasárnap hajnali budapesti migránserőszakról. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a 18 éves afgán Sarhadi Bilal Ahmad vasárnap hajnali három órakor egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában „szexuális aktus eltűrésére” kényszerített egy nőt, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrség európai elfogatóparancsot adott ki, szigorúbban ellenőrzik a határokat és a pályaudvarokat is.

A Ripost szerint az oltalmazott státuszban lévő afgán Bécsbe szökhetett. A lap szerint az eset egy, a Deák Ferenc tér közelében lévő kebabozóban történt, ahova a hazafelé tartó, húsz év körüli áldozat talán azért térhetett be, mert vécére kellett mennie. Ide ment utána az étteremben dolgozó afgán, aki belülről bezárta az ajtót. A fiatal magyar lányt megerőszakoló afgán migráns a Ripost szerint brutális tette után egyszerűen benyúlt a kasszába, kivett belőle pénzt, és azt mondta, elmegy Bécsbe. A magyar rendőrök ezért már fel is vették a kapcsolatot az osztrák és a német rendőrökkel.

 

A rendőrség még vasárnap délelőtt házkutatást tartott az afgán férfi lakásán, hétfőn pedig azt is közölte a hatóság, hogy Sarhadi Bilal Ahmadot már kétrendbeli szeméremsértéssel is gyanúsítják. Az erőszakoló migráns június 1-jén este fél tizenegykor a Dohány utcában és június 20-án hajnalban a Lövölde tér közelében is szeméremsértő módon viselkedett.

Az Origo felidézte, hogy a hazai Soros-birodalom már tavaly tiltakozott a kormány azon törvénymódosítása ellen, amelynek alapján mindaddig idegenrendészeti őrizetben tartja a menedékkérőket, amíg nem bírálták el menedékkérelmüket. E szervezetek a törvény elfogadását követően most már a bíróságok segítségét kérve igyekeznek kihozni a migránsokat a nemzetbiztonságot garantáló őrizetből.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Megműtötték a soroksári gyilkost

  Megműtötték a soroksári gyilkost

  Szakértők vizsgálják a soroksári gyilkos cellájában lévő mobiltelefonokat. Az egyik készülék feltehetően az áldozaté. Az is kiderült, hogy Kardosné Gyurik Krisztina orrba üthette R.

 • Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Az Országgyűlés európai ügyek bizottsága azt kéri, hogy a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak a Soros-Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

 • A jövő közlekedése Budapesten

  A jövő közlekedése Budapesten

  A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

 • Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Jó reggelt, Magyarország! – köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök követőit a Facebook oldalán, egy friss fotóval. Karjában harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második lánygyermeke, ezzel hivatalosan is bemutatták az Orbán család legújabb tagját.