EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Nyíregyháza

Hamarosan jön a Tirpák Fesztivál!

Egy újabb fesztiválnak ad otthont a szabolcsi megyeszékhely. Szeptember 22-én és 23-án rendezik meg a VI. Tirpák Fesztivált, amelyen az ínyencek kedvükre válogathatnak majd a számtalan finomság, no meg a színpadi produkciók közül.

A hétvégi rendezvényen azonban nemcsak finom tirpák ételeket kóstolhatnak az érdeklődők, hiszen koncertek is színesítik a rendezvényt. Szombaton este fél nyolctól az Irigy Hónaljmirigy ad élő koncertet, vasárnap négy órától pedig a Ham Ko Ham. Az idei év egyik újdonsága, hogy a Gasztronómiai Szövetség az esemény előtt nyilvánosságra hozza a Tirpák Fesztivál „étlapját” is, így a látogatók céltudatosan kereshetik fel az ízletes portékákat kínáló standokat.

Tirpák Fesztivál
(Fotó: Archív)

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.