2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb Nyíregyháza

Hamarosan jön a Tirpák Fesztivál!

Egy újabb fesztiválnak ad otthont a szabolcsi megyeszékhely. Szeptember 22-én és 23-án rendezik meg a VI. Tirpák Fesztivált, amelyen az ínyencek kedvükre válogathatnak majd a számtalan finomság, no meg a színpadi produkciók közül.

A hétvégi rendezvényen azonban nemcsak finom tirpák ételeket kóstolhatnak az érdeklődők, hiszen koncertek is színesítik a rendezvényt. Szombaton este fél nyolctól az Irigy Hónaljmirigy ad élő koncertet, vasárnap négy órától pedig a Ham Ko Ham. Az idei év egyik újdonsága, hogy a Gasztronómiai Szövetség az esemény előtt nyilvánosságra hozza a Tirpák Fesztivál „étlapját” is, így a látogatók céltudatosan kereshetik fel az ízletes portékákat kínáló standokat.

Tirpák Fesztivál
(Fotó: Archív)

Kapcsolódó Cikkek

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.