EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Egyéb Nyíregyháza

Hamarosan jön a Tirpák Fesztivál!

Egy újabb fesztiválnak ad otthont a szabolcsi megyeszékhely. Szeptember 22-én és 23-án rendezik meg a VI. Tirpák Fesztivált, amelyen az ínyencek kedvükre válogathatnak majd a számtalan finomság, no meg a színpadi produkciók közül.

A hétvégi rendezvényen azonban nemcsak finom tirpák ételeket kóstolhatnak az érdeklődők, hiszen koncertek is színesítik a rendezvényt. Szombaton este fél nyolctól az Irigy Hónaljmirigy ad élő koncertet, vasárnap négy órától pedig a Ham Ko Ham. Az idei év egyik újdonsága, hogy a Gasztronómiai Szövetség az esemény előtt nyilvánosságra hozza a Tirpák Fesztivál „étlapját” is, így a látogatók céltudatosan kereshetik fel az ízletes portékákat kínáló standokat.

Tirpák Fesztivál
(Fotó: Archív)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.