EUR: 322,33 Ft
CHF: 283,67 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Sport

Háromórás ökölcsata volt Kaposváron

Három órán át, négy korosztályban és tizenkét súlycsoportban mérkőztek meg egymással három nemzet ökölvívói csütörtökön este a kaposvári Fő utcáról nyíló Vigasságok terén felállított ringben.

Kilencedik alkalommal tartották meg Kaposvárott az id. Süllős Gyula nemzetközi ökölvívó emlékversenyt. Ahogy tavaly, ezúttal is éjszakába nyúlt a viadal. Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke elégedetten állapította meg, hogy az éjszakába nyúló verseny remek hírverése volt a sportágnak. A verseny, amelyen a magyarok mellett ukrán és szlovák versenyzők is kötelek közé léptek, idősebb Süllős Gyulának állított emléket, aki hosszú éveken át támogatta a sportágat, négy somogyi klubot segített anyagilag, ahogy a Vasas ökölvívó szakosztályát is.

Az emlékversenyen ott volt a Süllős család és Erdei Zsolt is

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Marco Rossi: Hat pont megszerzése a cél

    Marco Rossi: Hat pont megszerzése a cél

    A magyar labdarúgó-válogatott számára hat pont megszerzése a cél utolsó két Nemzetek Ligája-mérkőzésén – hangsúlyozta Marco Rossi szövetségi kapitány Telkiben tartott hétfői sajtótájékoztatójá.

  • Higuaín elnézést kért piros lapjáért

    Higuaín elnézést kért piros lapjáért

    Gonzalo Higuaín elnézést kért klubjától, az AC Milantól, a csapat szurkolóitól és edzőjétől, Gennaro Gattusótól, valamint a meccs bírójától, amiért vasárnap este kiállíttatta magát a Juventus elleni, 2-0-ás vereséggel zárult rangadó hajrájában az olasz labdarúgó Serie A 12.