EUR: 317,96 Ft
CHF: 280,09 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Belföld

Harrach: A Sargentini-jelentés következményei Magyarországot sújtják majd

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője szerint a Sargentini-jelentés következményei egyértelműen Magyarországot sújtják majd.

Harrach Péter a kormányfő hétfői napirend előtti felszólalására reagálva az Országgyűlésben kiemelte: a jelentésben egyrészt megoldott problémák, másrészt szép számmal valótlanságok szerepelnek, ráadásul a dokumentumot egy eljárásjogi ügyeskedés segítségével fogadták el.


A kormánypárti politikus kitért Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció frakcióvezetőjének felszólalására, és azt mondta: nem osztja teljesen a jobbikos hozzászóló véleményét, aki szóvá tette a volt kormányfő jelenlétét, így ugyanis elestek volna egy műélvezettől, amit “a nemzet nagy komédiása” produkált.

A többi ellenzéki felszólalást sok esetben a durvaság jellemezte, ami nem méltó a magyar parlamenthez, még ha az érintettek frusztrációjára utal is; ezen uralkodni kellene – jegyezte meg Harrach Péter.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Sneider magyar SS-t alapított

    Sneider magyar SS-t alapított

    Rendőrségi jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy Sneider “Roy” Tamás, a Jobbik jelenlegi elnöke olyan neonáci hálózat megszervezésében gondolkodott a ’90-e sévekben, amely összefogta volna az elszórt hazai szkinhed-csoportokat.