2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Belföld

Harrach: A Sargentini-jelentés következményei Magyarországot sújtják majd

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője szerint a Sargentini-jelentés következményei egyértelműen Magyarországot sújtják majd.

Harrach Péter a kormányfő hétfői napirend előtti felszólalására reagálva az Országgyűlésben kiemelte: a jelentésben egyrészt megoldott problémák, másrészt szép számmal valótlanságok szerepelnek, ráadásul a dokumentumot egy eljárásjogi ügyeskedés segítségével fogadták el.


A kormánypárti politikus kitért Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció frakcióvezetőjének felszólalására, és azt mondta: nem osztja teljesen a jobbikos hozzászóló véleményét, aki szóvá tette a volt kormányfő jelenlétét, így ugyanis elestek volna egy műélvezettől, amit “a nemzet nagy komédiása” produkált.

A többi ellenzéki felszólalást sok esetben a durvaság jellemezte, ami nem méltó a magyar parlamenthez, még ha az érintettek frusztrációjára utal is; ezen uralkodni kellene – jegyezte meg Harrach Péter.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Epermester Pincészet – Kaland

  Epermester Pincészet – Kaland

  Tahitótfalui eperből és dánszentmiklósi cigánymeggyből készült félédes gyümölcsbor házasítás, ami 2015-ben elnyerte Az Év Legjobb Fehér Gyümölcsbora díjat.

 • Migránsokat telepítene Budapestre Karácsony

  Migránsokat telepítene Budapestre Karácsony

  Karácsony Gergely Budapest főpolgármestereként valószínűleg folytatná azt a migránsbarát politikát, amit Zugló vezetőjeként képviselt – mondta Hollik István kormányszóvivő.

 • Világsztárt fogadott Tarlós István

  Világsztárt fogadott Tarlós István

  A Budapesten forgató világsztárt, Scarlett Johanssont fogadta hivatalában Tarlós István főpolgármester és helyettese, Szalay-Bobrovniczky Alexandra.