2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Külföld

Hazudott a férjének, majd tényleg nyert a lottón

Az Angliában élő pár, Charlotte és Daniel rendszeresen ugratja egymást apró csínyekkel.

A feleség nem kisebb poént eszelt ki, mint hogy azt hazudja a férjének, hogy nyertek a lottón 90 millió forintnak megfelelő összeget. A rossz vicc után pár héttel azonban csoda történt, Charlotte 1 millió fontot (364 millió forint) nyert a lottón. Nem meglepő, hogy Daniel alig akart hinni neki, amikor viszont rájött, hogy ez igaz, hatalmas volt az öröm.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Pusztító Florence

  A nap képe: Pusztító Florence

  Emelkedett az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Florence trópusi vihar halálos áldozatainak száma, közben Észak-Karolinán tornádók söpörtek végig.

 • Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

  Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

  Több, mit 7500 New Orleans-i ügyfelet kapcsolt le az áramellátásról egy kóbor macska, amikor az bejutott a szolgáltató telephelyére. Az áramszünet leginkább a város üzleti negyedét és néhány szomszédos környéket érintett, a közüzemi szolgáltató pedig egyelőre nem jött rá, hogy a cica mégis hogyan tudta megkerülni az állomás biztonsági eszközöket.

 • Eső tette milliárdossá a kertészkedő férfit

  Eső tette milliárdossá a kertészkedő férfit

  A virginiai Amelia Courthouse-ban élő Charles Martin azt állítja, hogy egy nyári égszakadásnak köszönheti, hogy kőgazdag lett. A mázlista férfi ugyanis azt állítja, hogy miután hazatért a munkából, nekilátott levágni a füvet háza körül, ám egy hirtelen jött eső keresztül húzta számításait.