EUR: 327,22 Ft
CHF: 300,82 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Külföld

Hazudott a férjének, majd tényleg nyert a lottón

Az Angliában élő pár, Charlotte és Daniel rendszeresen ugratja egymást apró csínyekkel.

A feleség nem kisebb poént eszelt ki, mint hogy azt hazudja a férjének, hogy nyertek a lottón 90 millió forintnak megfelelő összeget. A rossz vicc után pár héttel azonban csoda történt, Charlotte 1 millió fontot (364 millió forint) nyert a lottón. Nem meglepő, hogy Daniel alig akart hinni neki, amikor viszont rájött, hogy ez igaz, hatalmas volt az öröm.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A Nemzetközi Űrállomásra készül Fedor, az orosz humanoid robot

  A Nemzetközi Űrállomásra készül Fedor, az orosz humanoid robot

  A Bajkonurból csütörtökön felbocsátandó Szojuz-MSZ-14-es űrhajó parancsnoki ülésében indul majd el a tervek szerint a Nemzetközi Űrállomásra a Fedor (oroszosan: Fjodor) nevű, ember alakú robot, amelynek tervezői szerint fontos szerepe lesz a Holdon és más potenciális bolygókon létrehozandó bázisok felépítésében.

 • Szinte minden kontinensen megdőltek a melegrekordok

  Szinte minden kontinensen megdőltek a melegrekordok

  Az idei nyár a hőségről szólt Európában, de a világ szinte minden kontinenség megdőltek a melegrekordok – mondta Lakatos Mónika, az Országos Meteorológiai Szolgálat éghajlati szakértője szerda reggel az M1 aktuális csatorna és a Kossuth Rádió közös műsorában.

 • Elhunyt az “ágykirály”

  Elhunyt az “ágykirály”

  Meghalt a dán “ágykirály”, Lars Larsen, a Jysk lakberendezési áruházlánc alapítója és tulajdonosa, Dánia egyik leggazdagabb embere.