2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Helikopterből ugrott ki Will Smith – Videó!

Will Smith a napokban lett 50 éves, amit úgy ünnepelt meg, hogy kiugrott egy 170 méter magasan repülő helikopterből a Grand Canyon fölött.

A színészről már tudjuk, hogy nem egy szívbajos pasi, hiszen budapesti tartózkodása alatt a Lánchídra és a Operaház tetejére is felmászott A bungee jumpingtól azonban egy kicsit még ő is berezelt, ez látszik azon a videón is, amelyet alig két nap alatt már több mint 12 millióan néztek meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.