EUR: 323,31 Ft
CHF: 283,04 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Hihetetlen! Holnap reggel ennyit mutat majd a hőmérő

Bármennyire nehéz is elfogadni, hogy pár nappal a 30 fokos meleg után szinte pillanatok alatt váltott ősziesre az időjárás, most még nagyobb lehűlés várható.

Már kedden reggel is alig-alig emelkedett néhol a nulla fölé a hőmérő higanyszála, szerdára sok az ország több területén is mínusz 2 fokra is lehűl majd a hajnali levegő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, holnap reggel derült lesz az ég, a légmozgás pedig gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +5 fok között valószínű, de a fagyzugokban -2, -4 fok is lehet. Talajmenti fagy nagy területen várható!

Kapcsolódó Cikkek

  • Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft.

  • Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Egymilliárd forintos beruházással épült robotizált tehénistállót adtak át csütörtökön Kocson; az Aranykocsi Zrt. létesítményében az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.