EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Hihetetlen! Holnap reggel ennyit mutat majd a hőmérő

Bármennyire nehéz is elfogadni, hogy pár nappal a 30 fokos meleg után szinte pillanatok alatt váltott ősziesre az időjárás, most még nagyobb lehűlés várható.

Már kedden reggel is alig-alig emelkedett néhol a nulla fölé a hőmérő higanyszála, szerdára sok az ország több területén is mínusz 2 fokra is lehűl majd a hajnali levegő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, holnap reggel derült lesz az ég, a légmozgás pedig gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +5 fok között valószínű, de a fagyzugokban -2, -4 fok is lehet. Talajmenti fagy nagy területen várható!

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.