2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Győr

Hogy mindenki hazaérjen!

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében fokozott közúti ellenőrzést tartott nemrég Győr belterületén. Munkájukat segítette a kapitányság közrendvédelmi állománya is.

Fokozott közúti ellenőrzést tartottak Győrben
Fotó: police.hu

Az ellenőrzés ideje alatt a rendőrök 24 esetben állapítottak meg jogsértést, ezekből nyolc esetben indítottak járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást.

Az ellenőrzés ideje alatt a rendőrök 24 esetben állapítottak meg jogsértést
Fotó: police.hu

Az akcióval a közlekedésben résztvevők jogkövetését kívánják elérni. Cél továbbá a szabályok durva megsértésének visszaszorítása, a baleseti vészhelyzetek csökkentése, a közlekedési fegyelem további szilárdítása és elsősorban az ittas, illetőleg a bódult állapotban lévő járművezetőkkel szembeni fellépés.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.