2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Győr

Hogy mindenki hazaérjen!

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében fokozott közúti ellenőrzést tartott nemrég Győr belterületén. Munkájukat segítette a kapitányság közrendvédelmi állománya is.

Fokozott közúti ellenőrzést tartottak Győrben
Fotó: police.hu

Az ellenőrzés ideje alatt a rendőrök 24 esetben állapítottak meg jogsértést, ezekből nyolc esetben indítottak járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást.

Az ellenőrzés ideje alatt a rendőrök 24 esetben állapítottak meg jogsértést
Fotó: police.hu

Az akcióval a közlekedésben résztvevők jogkövetését kívánják elérni. Cél továbbá a szabályok durva megsértésének visszaszorítása, a baleseti vészhelyzetek csökkentése, a közlekedési fegyelem további szilárdítása és elsősorban az ittas, illetőleg a bódult állapotban lévő járművezetőkkel szembeni fellépés.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.