EUR: 327,22 Ft
CHF: 300,82 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Egyéb Nyíregyháza

Hulladékért virágot

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Észak-alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. idén szeptember 10. és szeptember 22. között ismét megszervezi a Hulladékért virágot elnevezésű akciót.

A két hét során a különválogatott papír-, műanyag, öblösüveg, fém- és csomagolási hulladékokért, valamint italos kartondobozokért utalványt vagy növényi hulladékból készült komposztot kapnak a résztvevők. Az akció ideje alatt a Korányi Frigyes út 3. sz. alatti hulladékudvarban adhatók le a hulladékok, hétfőtől péntekig 7 és 17 óra, szombaton 8 és 14 óra között. A hulladékokért kapható utalványok értékéről, valamint a beváltási helyeiről a www.eakhulladek.hu oldalon tájékozódhatnak.

Nyíregyháza tiszta és virágos, amit a környezetgazdálkodási cég akciói is segítenek

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.