EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Nyíregyháza

Hulladékért virágot

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Észak-alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. idén szeptember 10. és szeptember 22. között ismét megszervezi a Hulladékért virágot elnevezésű akciót.

A két hét során a különválogatott papír-, műanyag, öblösüveg, fém- és csomagolási hulladékokért, valamint italos kartondobozokért utalványt vagy növényi hulladékból készült komposztot kapnak a résztvevők. Az akció ideje alatt a Korányi Frigyes út 3. sz. alatti hulladékudvarban adhatók le a hulladékok, hétfőtől péntekig 7 és 17 óra, szombaton 8 és 14 óra között. A hulladékokért kapható utalványok értékéről, valamint a beváltási helyeiről a www.eakhulladek.hu oldalon tájékozódhatnak.

Nyíregyháza tiszta és virágos, amit a környezetgazdálkodási cég akciói is segítenek

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.