2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb XXI.kerület

Hungarikum és főzőverseny

Idén is találkozhatnak a hungarikumok kedvelői a Nagy Imre ÁMK-nál, a Simon Bolivár sétányon. A szeptember 30-i Hungarikum Fesztiválon az ínycsiklandó ételektől a szemet gyönyörködtető látnivalókig számos hungarikum közül válogathatnak az érdeklődők.

Nem marad el a gulyásfőző verseny sem, ahol az első három helyezett ajándékcsomagot és oklevelet is kap. A vendégek pedig kóstolhatnak!

Lássuk, puha-e már a hús? ( Fotó: Sáfár Tibor)

A kalocsai hímzés is hungarikum
( Fotó: Sáfár Tibor)

Igaz magyaros lacikonyha ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.