2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Egyéb Szolnok

Huszadszor is Gulyásfesztivál!

Hihetetlenül gyorsan telik az idő. Kezdetben „csak” pár ezer embert vonzott a Gulyásfesztivál, mára azonban olyannyira kinőtte magát, hogy a szolnokiak el sem tudják képzelni nélküle a szeptembert. A huszadik Gulyásfesztre már nemcsak hazánkból, hanem tíz másik országból is érkeztek csapatok, hogy főztjükkel megmérkőzzenek a Gulyáskirály címért. Képünkön Csomor Gábor, az Amadeus Rádió séfje látható, akinek vezetésével bronzérmet vihetett haza a csapat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.