2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb Veszprém

Idén is kopogtattak a gólyák

Összeismerkedtek a Veszprémbe költöző gólyák (fotó: Domján Attila)

A tanév kezdete előtt ismét megrendezték a Pannon Egyetem elsőéves kollégistáinak a már hagyományosnak számító Kopogtató Tábort, amelynek célja, hogy az újonnan Veszprémbe költöző kollégista hallgatóknak lehetőséget adjon az ismerkedésre, kapcsolatépítésre, enyhítve a környezetváltozással járó nehézségeket. A kétnapos program során a résztvevők játékos feladatokon keresztül szerezhettek új barátokat, akikkel a következő években nemcsak tanulmányaikban, hanem az együttélésben is egymás segítségére lehetnek.

A résztvevők játékos feladatokon keresztül ismerkedhettek egymással (fotó: Domján Attilaó

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegtek

  Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegtek

  Nyíregyházán, az evangélikus templomban emlékeztek az aradi vértanúk kivégzésének 170. évfordulóján. Több száz középiskolás diák, állami és egyházi vezetők, civil emberek gyűltek össze, hogy tisztelegjenek a kegyetlen ősz áldozatai előtt.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.