2018. szeptember 22., szombat
Móric

Belföld

Bizonyíték! Így erőszakoskodott az afgán migráns Budapesten – Fotók!

A felvételeken pon­to­san lát­szik, ho­gyan csalta csap­dába gya­nút­lan ál­do­za­tát az afgán mig­ráns. A 21 éves stew­ar­dess, késő éj­szaka mit sem sejtve be­ké­rez­ke­dett a gyors­ét­te­rem mos­dó­jába – írja a Ripost.

A 18 éves afgán Sarhadi Bilal Ahmad vasárnap hajnali három órakor egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában „szexuális aktus eltűrésére” kényszerített egy nőt, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrség európai elfogatóparancsot adott ki, szigorúbban ellenőrzik a határokat és a pályaudvarokat is.


Az eset egy, a Deák Ferenc tér közelében lévő kebabozóban történt, ahova a hazafelé tartó, húsz év körüli áldozat talán azért térhetett be, mert vécére kellett mennie. Ide ment utána az étteremben dolgozó afgán, aki belülről bezárta az ajtót. A fiatal magyar lányt megerőszakoló afgán migráns a Ripost szerint brutális tette után egyszerűen benyúlt a kasszába, kivett belőle pénzt, majd lelépett. Az afgán migránst azóta elfogták, ám a Ripost tulajdonába jutott néhány fotó a biztonsági kamera felvételéből. 

Az áldozat állapotát mutató későbbi felvételeket természetesen nem közöljük.


Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció (DK) a bevándorláspárti politika magyar élharcosaként a magyar parlamentben is folytatja a nyomásgyakorlást.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy segédmotoros kerékpárt toló férfit péntek délután Siófokon, egy vasúti átjárónál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

 • Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  A magyarok nagyon sokat dolgoztak és imádkoztak, hogy hazájuk ismét sikeres és büszke ország legyen, és küzdelmeiket nem tudták volna sikeresen megvívni, ha nincsenek barátaik, és nincsenek bajor barátaik – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Münchenben a magyar főkonzulátus új épületének avató ünnepségén.