EUR: 336,37 Ft
CHF: 314,19 Ft
2020. január 27., hétfő
Angelika

Belföld

Bizonyíték! Így erőszakoskodott az afgán migráns Budapesten – Fotók!

A felvételeken pon­to­san lát­szik, ho­gyan csalta csap­dába gya­nút­lan ál­do­za­tát az afgán mig­ráns. A 21 éves stew­ar­dess, késő éj­szaka mit sem sejtve be­ké­rez­ke­dett a gyors­ét­te­rem mos­dó­jába – írja a Ripost.

A 18 éves afgán Sarhadi Bilal Ahmad vasárnap hajnali három órakor egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában „szexuális aktus eltűrésére” kényszerített egy nőt, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrség európai elfogatóparancsot adott ki, szigorúbban ellenőrzik a határokat és a pályaudvarokat is.


Az eset egy, a Deák Ferenc tér közelében lévő kebabozóban történt, ahova a hazafelé tartó, húsz év körüli áldozat talán azért térhetett be, mert vécére kellett mennie. Ide ment utána az étteremben dolgozó afgán, aki belülről bezárta az ajtót. A fiatal magyar lányt megerőszakoló afgán migráns a Ripost szerint brutális tette után egyszerűen benyúlt a kasszába, kivett belőle pénzt, majd lelépett. Az afgán migránst azóta elfogták, ám a Ripost tulajdonába jutott néhány fotó a biztonsági kamera felvételéből. 

Az áldozat állapotát mutató későbbi felvételeket természetesen nem közöljük.


Kapcsolódó Cikkek