2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Extra

Így viccelte meg Terence Hillt magyar szinkronhangja

Terence Hill szerdán érkezett Budapestre, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretetet kapott a magyaroktól, a Lokál is találkozott vele, de volt egy pillanat, mikor a színész magyar hangja, Ujreti László ellopta a showt. 

Teljesen felbolydult Budapest, szerdán ugyanis a magyar fővárosba érkezett a legendás Terence Hill. A 79 éves színésznek elképesztően feszes napirendje volt csütörtökön. Reggel a TV2 Mokkájában kezdett, később pedig a Fem3 Caféban adott interjút, majd az egyik budapesti étteremben ebédelt. Itt állítólag volt egy kis félreértés, mert a Ripost szerint a hely a korábban leadott diétás menü helyett – hal és saláta – rántott hússal és kolbásszal kínálta Hillt, aki végül inkább egy tál málnát kért. A színészt később száz Harley Davidsonos kísérte. Este a Corvin-mozinál vörös szőnyeg és hatalmas tömeg várta.


Fotó: Cser Dániel

 

Lépni sem tudott a rajongóktól

Körülbelül fél órán át osztogatott autogramot testőrei gyűrűjében, így kevesebb rajongó fért hozzá közel és a sajtó is alig tudott róla fotókat készíteni. – Kezet fogott velem, nem mosom meg többet! – ordította egy rajongó a nehezen megkaparintott aláírás után, egy másik pedig még puszit is kapott.


Testőrök, rajongók és újságírók gyűrűjében, középen, fekete sapkában Terence Hill  Fotó: Cser Dániel

 

Rengetegen öltözetükkel szerették volna felhívni magukra a világsztár figyelmét, volt aki cowboy öltözetben, volt aki Terence Hill maszkban, de akadt egy férfi, aki lóval érkezett az esti autogram osztásra.

Cowboynak öltözött rajongó lóháton MTI Fotó: Balogh Zoltán

 

Ujréti ellopta a showt

Terence Hill ikonikus magyar hangja Ujréti László is jelen volt a Corvin Moziban, mindketten végigvonultak a vörös szőnyegen, majd a vetítés előtt Hill elmesélte, miként találkozott először Bud Spencerrel.

– Az Isten megbocsát, én nem című filmet forgatta Bud, amikor az egyik színész, akivel a bunyózott volna eltörte a lábát. Az ő helyére hívtak engem, azonnal indulnom kellett. Mikor odaértem a forgatási helyszínre két nő fogadott törölközőkkel és közölték velem, hogy azonnal vegyem le a nadrágomat – mesélte, majd a mozi felnevetett.

– Hátranéztem, megállapítottam, hogy senki nincs mögöttem, így sietve átöltöztem – emlékezet vissza Hill, akitől ebben a pillanatban lopta el a showt Ujréti.

Terence Hill és Ujréti László, a színész magyar hangja Fotó: Cser Dániel

 

A magyar színész telefonja ugyanis maximális hangerőn A Kincs, ami nincs dallamán szólalt meg, amikor ismét kitört a nevetés a teremben. Terence Hill pedig elismerően bólogatott a mókás bakiért.

– Szóval, átöltöztem, majd mondta a rendező, hogy azonnal kezdjük a jelenetet. Mondtam neki, hogy nem fogom tudni a szöveget, nem kaptam forgatókönyvet, nekem még tanulnom kell. Erre a rendező kijelentette, hogy nem kell szövegkönyv, verekedni kell – mesélte nevetve a színész. – Ott állt velem szemben egy óriási ember, Carlo Pedersoli, aki ekkor szólalt meg először: Mi van kicsikém, félsz? kérdezte. Mondtam neki, hogy Nem, te nagy melák, de vigyázz, mert én gyors vagyok – emlékezett vissza első beszélgetésükre Terence Hill.

“Feszített volt a tempó, sok fiatal sem bírná”

A színész az élménybeszámoló után jó szórakozást kívánt majd tovább indult, hogy még több rajongóval találkozhasson a Syma-csarnokban. A 79 éves Hillen itt már azért érezni lehetett, hogy elfáradt, ami nem csoda, egy bennfentes elmondása szerint keveset aludt és nagyon korán kellett kelnie.

– Szerda késő este érkezett, csütörtökön pedig már reggel hat óra óta úton voltunk. Nagyon feszített volt a tempó, sok fiatal sem bírná, amit Terence letolt – tudtuk meg egy bennfentestől, aki hozzátette, Hill hiába tűnik rettentő fiatalosnak, rajta is fogott az idő. – Sportol, diétázik, vigyáz az egészségére, de mégiscsak 79 éves. Azonban le a kalappal előtte, végigmosolyogta a napot és rettenetesen hálás volt a rajongóknak – lelkendezett.

– Érzem a felém áradó szeretet, köszönöm nektek magyarok, remélem még látjuk egymást – búcsúzott a színész az est végén.

 

Nézze meg a galériát Terence Hill budapesti látogatásáról: 

Kapcsolódó Cikkek