EUR: 322,92 Ft
CHF: 282,21 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Ilyen még nem volt! Ők lesznek a TV2 zsűritagjai

Nagyszabású sajtótájékoztatón jelentette be új, őszi programstruktúráját a TV2. Október 8-tól a hét minden estéjén saját gyártású szórakoztató műsorok várják a nézőket és három fikciós sorozat is színesíti a kínálatot.

Szeptember 24-én a RAM Colosseum színpadán Liptai Claudia és Ördög Nóra vezetésével ismertette őszi műsorrendjét a TV2. Fischer Gábor programigazgató a struktúra bemutatása előtt beszélt a televíziós piac változásáról, értékelte a TV2 Csoport ez évi eredményeit és felvázolta célkitűzéseit.

Az új programstratégia a saját gyártású műsorokra épül: hétköznap esténként és hétvégente is szórakoztató műsorokat kínál a nézőknek.

Az már bizonyos, hogy a Csak show és más semmi zsűrijében ott lesz majd Badár Tamás humorista, bűvész és ifj. Richter József, a világ talán legfiatalabb cirkuszigazgatója is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Folytatódik a haderőfejlesztés

  Folytatódik a haderőfejlesztés

  Jövőre a légierő fejlesztésével, valamint a katonák személyes ruházata és fegyverzete megújításával folytatódik a haderőfejlesztés – mondta pénteken a közmédiának a honvédelmi miniszter.

 • Magyarország törődik az üldözött keresztényekkel

  Magyarország törődik az üldözött keresztényekkel

  Magyarország törődik az üldözött keresztényekkel – mondta Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára pénteken Budapesten, amikor azt a 187 közel-keleti keresztény fiatalt köszöntötte, akik a magyar állam ösztöndíjasaiként szeptemberben kezdték meg tanulmányaikat különböző magyar egyetemeken.

 • Emlékezzünk együtt 1956 hőseire!

  Emlékezzünk együtt 1956 hőseire!

  Ünnepi élő közvetítéssel, különleges filmválogatásokkal, ünnepi Honfoglalóval ünnepel a Duna Televízió, az M2, az M2 Petőfi TV, az M3 és az M5 csatorna.