EUR: 315,92 Ft
CHF: 280,94 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Imádják Nanushkát a nemzetközi divatlapok

New York-i bemutatkozása után a világ legnagyobb divatlapjai online felületeiken sorra mutatták be Nanushka legújabb kollekcióját. A fiatal magyar tervező kreációi a Vogue, az Elle, a Haper’s Bazaar és a Marie Claire szerkesztőit is lenyűgözték – írja a Bors.

Mint arról már korábban beszámoltunk a magyar divatot végre megismerhette az egész világ Sándor Szandrán és csapatán keresztül. A fiatal divattervező márkája, a Nanushka hatalmas sikert aratott a New York Fashion Weeken, ezzel pedig hazánknak is elismerést szerzett.


A fiatal magyar tervező 2019-es Totem nevet viselő tavaszi-nyári kollekciójáról világ legnagyobb és legismertebb divatlapjai, a Vogue, az Elle, a Harper’s Bazaar és a Marie Claire is szót ejtett.

A Vogue azonban kizárólagosságot kért Szandráék csapatától, ők szerették volna elsőként bemutatni a kollekcióról készült fotósorozatot – olvasható a Bors oldalán.

– A kollekció és a prezentáció kiváló visszajelzéseket kapott mind a buyerek, mind a sajtó részéről. Nagyon erős kollekciónak tartották és pár órával a kollekció bemutatása után rengeteg megkeresést kaptunk fotózásokra – nyilatkozta Sándor Szandra a Borsnak.

Kapcsolódó Cikkek