2018. november 20., kedd
Jolán

Belföld

Imádják Nanushkát a nemzetközi divatlapok

New York-i bemutatkozása után a világ legnagyobb divatlapjai online felületeiken sorra mutatták be Nanushka legújabb kollekcióját. A fiatal magyar tervező kreációi a Vogue, az Elle, a Haper’s Bazaar és a Marie Claire szerkesztőit is lenyűgözték – írja a Bors.

Mint arról már korábban beszámoltunk a magyar divatot végre megismerhette az egész világ Sándor Szandrán és csapatán keresztül. A fiatal divattervező márkája, a Nanushka hatalmas sikert aratott a New York Fashion Weeken, ezzel pedig hazánknak is elismerést szerzett.


A fiatal magyar tervező 2019-es Totem nevet viselő tavaszi-nyári kollekciójáról világ legnagyobb és legismertebb divatlapjai, a Vogue, az Elle, a Harper’s Bazaar és a Marie Claire is szót ejtett.

A Vogue azonban kizárólagosságot kért Szandráék csapatától, ők szerették volna elsőként bemutatni a kollekcióról készült fotósorozatot – olvasható a Bors oldalán.

– A kollekció és a prezentáció kiváló visszajelzéseket kapott mind a buyerek, mind a sajtó részéről. Nagyon erős kollekciónak tartották és pár órával a kollekció bemutatása után rengeteg megkeresést kaptunk fotózásokra – nyilatkozta Sándor Szandra a Borsnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Támogatja a bevándorlást a DK-s

  Támogatja a bevándorlást a DK-s

  A Demokratikus Koalíció (DK) egykori alelnöke Bauer Tamás nem meglepő módon kritizálta a kormány családtámogatási politikáját, sőt közösségi oldalán kifejtette azon pontokat, a nemzeti konzultáció kérdései közül amelyekkel nem ért egyet.

 • 1000 milliárdot kap Budapest

  1000 milliárdot kap Budapest

  Körülbelül ezermilliárd forintot jelent Budapestnek az Orbán Viktor miniszterelnökkel szombaton aláírt megállapodás, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) létrehozása is.

 • Kétharmadot jósolnak a Fidesznek

  Kétharmadot jósolnak a Fidesznek

  Nagyarányú kormánypárti győzelmet jósolna a brüsszeli Politico, ha Magyarországon most hétvégén tartanák az európai parlamenti választásokat. Az erősen balliberális politikai elemzőportál mandátumbecslése szerint egy most megrendezett választáson a Fidesz-KDNP csaknem 60 százalékos eredménnyel 14 képviselői helyet szerezne meg az EP-ben, miközben a rajtuk kívül bejutó ellenzéki pártok összesen fele annyi, mindössze hét helyet szereznének.