EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Szekszárd

Indul a kosárszezon!

Szeptember 8-án játszotta első hazai nyilvános edzőmérkőzését az Atomerőmű KSC Szekszárd. A szekszárdiak csapata ezúttal már a frissen igazolt légióssal, Abby Bishoppal kiegészülve lépett pályára. A mérkőzést végül a hazaiak egyetlen ponttal megnyerték az NKE Csata csapatával szemben. Sok idő azonban nincs a pihenésre, legközelebb szeptember 14. és 16. között Zalaegerszegen, a 49. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupán mutatják meg tudásukat a lányok.

Fotó: Nagy Nándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.