EUR: 316,84 Ft
CHF: 279,29 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Zalaegerszeg

Ismert slágerekkel és egy új dallal érkezik Csepregi Éva

Csepregi Éva imádja Zalaegerszeget, főleg annak fekvését, szépséges dombjait, völgyeit, erdőit, a zalai mentalitást, a hangulatot, és őt is imádja a város. Legemlékezetesebb koncertje elmondása szerint az volt, amikor az Aqua Cityben emberméretű gumicápákat dobálhatott a tomboló közönségnek. Szeptember 30-án többek között vele is  találkozhatunk a 8. Sörfesztiválon.

Mit gondolsz Éva, a retró örök vagy csak visszatér?


A slágerek, azok slágerek, visszatérnek, és lehetnek örökké szóló dallamok is. A legnagyobb slágereket mindig el kell énekelnie egy előadónak, mert várja a közönség. A retró pedig tényleg újra a fénykorát éli, generációkról  generációkra száll, mint például a Nyár van című örökzöld dal. Közel egyórás lesz a műsoridőm, ez persze egy kicsit szűkös, mivel évtizedekből kell válogatnom. Ennek ellenére azt gondolom, muszáj valamit nyújtanom, ami egy picit mégis újdonság, például van egy új dalom, amelyet a fiam és a párja segített a világra, a szövegét pedig én írtam. Próbálkozunk azzal is, hogy valamelyik rádióban is megjelenjen vagy kislemez szülessen belőle. De ezt a dalt, ígérem, el fogom vinni Zalaegerszegre, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogadja a közönség. Van egy régi duettem, amit a fellépéseimen szintén szoktam énekeli, a címe Végtelen játék. Nagyon kevesen ismerik, de azért szeretem, mert olyan jól rá lehet vele hangolni a fellépés elején. De természetesen a 220 felett, a Nyár van, a Monte-Carlón keresztül a Holnap hajnalig, Párizsi lány, Egy kis nyugalmat, ami különösen aktuális ma, szóval megszólalnak a legnagyobb kedvencek. Imádok ABBA-t énekelni, természetesen magyarul, és olyan dalokat,  amelyeknek a magyar szövegét nagyon szépen sikerült összehozni, ilyen a Csikitita vagy a Fernando.

Minek alapján válogatsz a slágerekből?


Kilesek, hogy nagyjából milyen a közönség, minden ettől függ, nincs előre összerakott műsorom. Próbálok velük együtt hangolódni, melyik lenne az igazán jó sorrend. Szerencsére most már olyan a technika, hogy egyet kacsintok Gabira, a menedzseremre és mondom is a következő dalt, amelyet menet közben találok ki ösztönösen. Nem okoz gondot, hogy esetleg közbeszúrjak egy-egy közönségkövetelést. Erőt ad, ha látom, hogy szeretnek, velem együtt élik meg a koncertet.

A Neoton dalai örök slágerek, Éva pedig csúcsformában van

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.