EUR: 324,62 Ft
CHF: 298,75 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Kecskemét

Isten hozott, Szelina!

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere szeptember 20-án 16 óra 56 perckor életet adott második gyermekének. Szelina a kecskeméti kórházban született 47 centiméterrel és 3100 grammal. A baba múlt vasárnap a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesülettől ajándékba kapott mózeskosárban hazamehetett a kórházból.

A polgármester így nyilatkozott: „Jó érzés volt itthon, Kecskeméten szülni, egy olyan kórházban, ahol a környezet és a felszereltség minden igényt kielégít. A többi kismama nevében is szeretném megköszönni azt az áldozatos munkát, amelyet a kórház orvosai, a nővérek, a teljes személyzet értünk, anyukákért és gyermekeinkért végeztek, végeznek. Biztonságban, jó kezekben tudhattam a kislányomat, Szelinát és magamat is. Köszönöm, nagyon hálás vagyok érte, különösen dr. Nagy Károly szülész-nőgyógyász főorvosnak, dr. Kelemen Editnek, az újszülöttrészleg vezető főorvosának és Miklós Márta vezető szülésznőnek.”


Szemereyné Pataki Klaudia polgármester férjével és kislányával távoznak a kórházból Szemerey Szelina nevű újszülött babájukkal

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.