2020. április 08., szerda
Dénes

Egyéb Kecskemét

Isten hozott, Szelina!

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere szeptember 20-án 16 óra 56 perckor életet adott második gyermekének. Szelina a kecskeméti kórházban született 47 centiméterrel és 3100 grammal. A baba múlt vasárnap a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesülettől ajándékba kapott mózeskosárban hazamehetett a kórházból.

A polgármester így nyilatkozott: „Jó érzés volt itthon, Kecskeméten szülni, egy olyan kórházban, ahol a környezet és a felszereltség minden igényt kielégít. A többi kismama nevében is szeretném megköszönni azt az áldozatos munkát, amelyet a kórház orvosai, a nővérek, a teljes személyzet értünk, anyukákért és gyermekeinkért végeztek, végeznek. Biztonságban, jó kezekben tudhattam a kislányomat, Szelinát és magamat is. Köszönöm, nagyon hálás vagyok érte, különösen dr. Nagy Károly szülész-nőgyógyász főorvosnak, dr. Kelemen Editnek, az újszülöttrészleg vezető főorvosának és Miklós Márta vezető szülésznőnek.”


Szemereyné Pataki Klaudia polgármester férjével és kislányával távoznak a kórházból Szemerey Szelina nevű újszülött babájukkal

Kapcsolódó Cikkek