EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb XI.kerület

Itt volt a félmaraton

A dunai hajókról is drukkoltak a versenyzőknek
( Fotó: Sáfár Tibor)

A Rákóczi híd alatt haladt át a mezőny
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kerekesszékkel is részt vettek a félmaratonon
( Fotó: Sáfár Tibor)

 

Új helyszín várta a futókat a 33. Wizz Air Budapest Félmaratonon. A rajt és cél a Pázmány Péter sétányon, az ELTE Campus előtt volt. A mezőnyben több mint tízezer egyéni nevező indult, és 80 országból közel 2700-en neveztek, legtöbben ez Egyesült Királyságból. Számos ismert arc is futott a sétányon, köztük Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Szekeres Ferenc kétszeres olimpikon veterán futó, Fenyvesi Zoltán kerekesszékes sportoló, színész,  Dombi Tibor és Lisztes Krisztián volt válogatott labdarúgók.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.